Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
 
Supercast Rearguard S200

banda PVC pentru rosturi
pret:5,17 Euro/ml

Publicat la: 2010-09-23 de catre firma: Iridex Group Constructii
Laborator incercari constructii - EURO QUALITY TEST

Testari in situ si Laborator pentru constructii si cai de comunicatii - Drumuri, Cai Ferate, Poduri, Lucrari de artă, Constructii civile si industriale
Laboratorul EURO QUALITY TEST Bucuresti, este autorizat de catre Inspectoratul de Stat în Constructii ca Laborator de incercari grad II si elaboreaza rapoarte de incercare, studii si referate tehnice. Profilele de incercari autorizate:
GTF - Geotehnica si teren de fundare
MBM - Materiale pentru betoane si mortare
BBABP - Beton , beton armat, beton precomprimat
ANCFD - Agregate naturale pentru lucrari de CF si drumuri
MD - Materiale pentru drumuri
D – Drumuri
HITIF - Hidroizolatii, izolatii termice si izolatii fonice
VNCEC - Verificari nedistructive si a comportarii in exploatare a constructiilor

Publicat la: 2010-09-08 de catre firma: Euro Quality Test
Service calculatoare, recuperari date, servicii IT profesionale – Solutii totale!

TrinITy Service ofera solutii totale si profesionale in domeniul IT, consultanta, externalizare, asistenta tehnica, devirusari, configurare server, instalare windows, recuperari date, helpdesk remote, vanzari componente si periferice. Specialistii SysIT va asteapta cu solutii tehnice si financiare perfect adaptate asteptarilor si nevoilor dumneavoastra. Solicita acum o oferta personalizata, devii clientul nostru si beneficiezi de estimare gratuita! marketing@sysit.ro, 0727789833, www.sysit.ro

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
Servicii IT&C profesionale, consultanta si mentenanta, interventii IT rapide.

TrinITy Service furnizeaza servicii IT&C profesionale si complete, acoperind o gama variata de solutii : service calculatoare, service retea, consultanta IT, consultanta achizitii hardware, sisteme it, devirusari calculatoare, intretinere retele, administrare retea, instalare server, configurare server, administrare server, instalare de echipamente, asistenta tehnica, helpdesk , recuperari date. Suna acum si beneficiezi de o estimare IT gratuita. 0727789833, www.sysit.ro, marketing@sysit.ro

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
Instalare si configurare servere, administrare retele, devirusari, backup

Trinity Service va ofera servicii informatice complete, service calculatoare si retele de calculatoare, asistenta tehnica IT&C, instalare si configurare servere, instalare si configurare Windows, web design si web hosting, recuperare de date, achizitii componente si periferice. Cere acum o oferta! 0727789833, www.sysit.ro, marketing@sysit.ro

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
Servicii IT profesionale de administrare a retelei de calculatoare

Instalare, configurare si intretinere calculatoare, retele de calculatoare, centrale telefonice, routere, asistenta tehnica prin telefon sau remote. Solutii complete, adaptate cerintelor dvs. Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata. 0727789833, www.sysit.ro, marketing@sysit.ro

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
Asiguram asistenta, mentenanta si consultanta IT

TrinITy Service ofera pachete de asistenta tehnica tuturor companiilor ce nu au un departament IT propriu. Unul dintre consultantii nostri va veni gratuit la dumneavostra pentru a va analiza necesitatile, pe baza acestora va face o estimare de pret si o sugestie de pachet de mentenanta. Contactati-ne acum si veti beneficia de estimare gratuita. 0727789833, www.sysit.ro, marketing@sysit.ro. Pentru interventii rapide apelati 0721783330.

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
Intretinere calculatoare, defragmentare hardisk, instalare windows

Pachetele de asistenta tehnica supravegheaza buna functionare a calculatorului, verificare antivirus, utilizarea spatiului pe disk, defragmentare hardisk, remediere probleme hardware si software, stergere fisiere temporare, verificare softuri instalate, verificare log-uri, instalare windows, instalare update-uri si servicepack. Contacteaza-ne pentru informatii suplimentare sau pentru o oferta personalizata. 072778983, www.sysit.ro, marketing@sysit.ro. Pentru interventii rapide apelati 0721783330.

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
Verificare switch, routere, ip-uri, update firewall

Asistenta tehnica detine rolul de a elimina perioadele de nefunctionare a retelei care ar putea sa-ti afecteze negativ activitatea companiei. Pachetele noastre de mentenanta a retelei cuprind : verificare switchuri, routere, verificare cablare, verificare ip-uri alocate, verificare printere, verificare reguli firewall, verificare log-uri firewall, update firewall calculatoare, verificare UPS-uri. Contacteaza-ne pentru informatii suplimentare sau pentru o oferta personalizata. 0727789833, www.sysit.ro, marketing@sysit.ro. Pentru interventii rapide apelati 0721783330.

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
Devirusari, securizari date, recuperari date, servicii it complete

Serviciile noastre de devirusare au drept scop eliminarea virusilor din calculatorul dumneavostra. Unul din tehnicienii nostri se va deplasa la sediul dumneavostra cu tot ce e necesar pentru a putea face o devirusare completa : cel putin un antivirus necesar pentru devirusarea sistemului dumneavostra, o aplicatie pentru stergere spyware, adware sau troieni, un utilitar de recuperare a datelor, un sistem de operare pentru refacerea sistemului dumneavostra la starea initiala. Contacteaza-ne, convinge-te de profesionalismul nostru si bucura-te de reducerile deosebite! 0727789833, www.sysit.ro, marketing@sysit.ro. Pentru interventii rapide apelati 0721783330.

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
Instalare, configurare si intretinere retea, solutii it complete.

TrinITy Service pune la dispozitia clientilor, tehnicieni specializati pentru instalarea, configurarea si intretinerea unei retele: retele simple formate din 1 router, 1 switch, 1 router wireless, 1 server , x calculatore , x imprimante si retele complexe formate din routere multiple cu posibilitati de tunelare VPN, servere multiple dedicate pentru anumite tipuri de servicii, AP wireless interconectate, numar mare de calculatoare si de periferice , interconectari cu fibra optica , centrale telefonice. Suna acum si cere o oferta! 0727789833, www.sysit.ro, marketing@sysit.ro. Pentru interventii rapide apelati 0721783330.

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
Periferice, componente, echipamente si sisteme it

Oferim pe baza de comanda orice tip de componente hardware, echipamente si periferice. Consultanta gratuita pentru alegerea celor mai bune solutii, adaptate nevoilor dumneavoastra, astfel incat sa nu platiti mai mult decat este necesar. Colaboram cu cei mai importanti importatori si distribuitori de echipamente it, astfel incat facem posibila livrarea comenzii in cel mai scurt timp, la preturi competitive. Preturi speciale pentru cei care au contract de service cu firma noastra. Contacteaza-ne pentru comenzi ori informatii suplimentare. 0727789833, www. sysit.ro, marketing@sysit.ro

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
Servicii de HELPDESK Suport, servicii it la preturi competitive!

Prin serviciul HelpDesk ( Suport ) venim in intampinarea utilizatorilor pentru diminuarea timpilor in care acestia au o problema tehnica minora dar care le afecteaza activitatea. Acest serviciu este oferit pe baza de abonament sau doar la cerere. Apeleaza la profesionisti si nu rata promotiile oferite de TrinITy Service! 0727789833, www.sysit.ro, marketing@sysit.ro. Pentru interventii rapide apelati 0721783330.

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
Recuperari date, devirusari, administrare retele, servicii it la preturi avantajoase!

Daca harddiskul dumneavoastra nu mai functioneaza si va intereseaza sa recuperati fisierele, apelati la diagnosticarea noastra gratuita. In urma acestei diagnosticari va vom informa asupra costurilor si a timpului necesar pentru recuperarea datelor. Cere detalii si profita de avantajele oferite! 0727789833, www.sysit.ro, marketing@sysit.ro. Pentru interventii rapide apelati 0721783330.

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
Servicii de asistenta tehnica remote sau prin telefon, servicii it profesionale

Acest serviciu se adreseaza clientilor care dispun de conexiune la internet. Astfel, problemele care pot aparea vor fi rezolvate de un specialist “Help-Desk” de la distanta, evitandu-se astfel intarzierile datorate deplasarii echipei la sediul dumneavoastra. Serviciul este disponibil numai pentru abonati. Cere informatii suplimentare! Pentru interventii rapide apelati 0721783330.

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
Oferim servicii de Backup, solutii it totale!

Serviciul de back-up remote este completat de celelalte servicii menite sa asigure eficienta, securitate si pretectie clientilor nostri: audit si consultanta IT, intretinere sisteme si administrare retele, administrare servere si servicii, comunicatii electronice si distributie de continut, service sisteme si echipamente, achizitie componente si periferice. Contacteaza-ne pentru informatii suplimentare ori pentru o oferta personalizata. 0727789833, www.sysit.ro, marketing@sysit.ro. Pentru interventii rapide apelati 0721783330.

Publicat la: 2010-08-31 de catre firma: Trinity Service
creare site

Cu noi ajungi pe internet rapid si ieftin. Puteti avea un site de prezentare pentru firma dumneavoastra la doar 600 lei. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

Publicat la: 2010-08-03 de catre firma: Arena Web Concept
Deveniti partener intr-o companie de Telecomunicatii

Deveniti partener intr-o afacere de Telecomunicatii la nivel mondial, care dupa cum stiti si dumneavoastra, vorbim din ce in ce mai mult la telefon.
Celelalte companii de telecomunicatii va ofera posibilitatea de a deveni doar client, unde platiti factura luna de luna.
Cum vi se pare o companie de telecomunicatii care sa va ofere sansa sa deveniti nu doar client, ci si partener, unde puteti castiga bani luna de luna, din facturile abonatilor, si mai mult sa va compensati facture telefonica la 0, vorbiti fara sa platiti.
Daca sunteti interesati de aceasta oportunitate, unica in Romania, va invit sa participati la teleconferinta online a unei afaceri de succes in telecomunicatii care nu cunoaste criza in data de 22.07.2010, ora 20.00 ora Romaniei, si de LUNI pana SAMBATA Ora 20.00, unde poate intra orice doreste. Trebuie doar sa intrati in camera de conferinta pe linkul;
http://www.hotconference.com/conference,61343700
pentru a afla mai multe detalii
Reguli de accesare:
1. La USER scrieti: NUMELE DVS/ORASUL DVS/CRACIUN GHEORGHE (in acest format)
2. Indiferent ce va apare pe ecran, bifati tipul de internet pe care-l aveti si dati OK. Nu puneti nimic la PAROLA.
Repet avantajele:
-convorbiri gratuite intre mobil si modem de pe acelasi numar de telefon.Oare ce companie mai ofera un singur numar pe doua aparaturi distincte ?
-fara roaming.
-telefonia VOIP devine telefonie mobila fara granite.
EXEMPLU:
-convorbiri gratuite intre un mobil cu softul instalat Europa, Americain Africa de Sud ,Papua Noua Guinee, oriunde in lume si modemul aflat in Romania. Mai exista LIMITE cu ceea ce oferim ?????
Merita romanii plecati sa stie ?
Nici o companie de telecomunicatii din lume nu isi imparte profitul cu abonatii.Daca stiti vreuna va rog sa-mi spuneti si mie.

Publicat la: 2010-07-23 de catre firma: Craciun Investments
Cautam colaboratori PART sau FULL TIME

Cautam colaboratori in ROMANIA fiecare judet cu program flexibil, PART TIME sau FULL TIME intr-o companie de telecomunicatii in continua dezvoltare, in care poti sa iti construiesti o CARIERA. ESTI INVITATUL NOSTRU LA CONFERINTA ONLINE DE PREZENTARE, pentru a ne cunoaste mai bine echipa si oportunitatile oferite. Peste 18 ani nu exista limita de varsta, NU NECESITA EXPERIENTA. CONFERINTE DE PREZENTARE SAPTAMANALE PENTRU FIECARE JUDET. TELEFON 0727689884 SAU PE ADRESA DE E-MAIL: craciun_invest@yahoo.com
Va invitam si la teleconferinta!de LUNI pana SAMBATA ora 20:00, ora Romaniei online, accesand acest link:
http://www.hotconference.com/conference,61343700
Aici veti afla prezentarea companiei si cum puteti face parte din ea.
Reguli de accesare:
1. La USER scrieti: NUMELE DVS/ORASUL DVS/CRACIUN GHEORGHE (in acest format)
2. Indiferent ce va apare pe ecran, bifati tipul de internet pe care-l aveti si dati OK. Nu puneti nimic la PAROLA.
Repet avantajele:
-convorbiri gratuite intre mobil si modem de pe acelasi numar de telefon.Oare ce companie mai ofera un singur numar pe doua aparaturi distincte ?
-fara roaming.
-telefonia VOIP devine telefonie mobila fara granite.
EXEMPLU:
-convorbiri gratuite intre un mobil cu softul instalat Europa, Americain Africa de Sud ,Papua Noua Guinee, oriunde in lume si modemul aflat in Romania. Mai exista LIMITE cu ceea ce oferim ?????
Merita romanii plecati sa stie ?
Nici o companie de telecomunicatii din lume nu isi imparte profitul cu abonatii.Daca stiti vreuna va rog sa-mi spuneti si mie.

Publicat la: 2010-07-23 de catre firma: Craciun Investments
Curs autorizat CNFPA-Manager de Proiect, 25 Iunie 2010 Bucuresti
Curs autorizat Manager de proiect, Bucuresti 25 Iunie - 04 Iulie 2010
Cursul organizat de IRA TEST CONSULT este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).
In urma absolvirii programului de formare si a sustinerii unui examen in fata comisiei CNFPA se elibereaza diploma de Manager de Proiect recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Cursul este organizat in acord cu specificatiile COR 241919, avand o durata de 40 ore de pregatire profesionala, absolventii putand fi incadrati in munca in functia de Manager de proiect.
Acest curs se adreseaza tuturor persoanelor interesate de obtinerea certificarii in domeniul managementului de proiect, precum si organizatiilor interesate de formarea specialistilor capabili sa conceapa, sa elaboreze si sa implementeze proiecte.

Programul de formare are un pronuntat caracter experiential, 80 % din durata cursului fiind alocata exercitiilor practice si 20 % prezentarilor teoretice.In timpul cursului participantii lucreaza individual sau in echipe la un proiect propriu. Astfel cunostintele teoretice dobandite sunt aplicate imediat si particularizate la situatii practice diverse.
Tematica cursului
Management de proiect – notiuni introductive
Ciclul de viata al proiectelor
Analiza cost- beneficiu si studiul de fezabilitate
Planificarea proiectelor – planificarea activitatilor (diagrama Gantt , diagrama PERT); planificarea resurselor umane si planificarea bugetului;
Implementare, monitorizare, control – managementul proiectului, metoda valorii dobandite
Evaluarea proiectelor
Acorduri si contracte. Aspecte legislative ale contractelor – contracte comerciale, contracte de munca; Legea achizitiilor publice;
Surse de finantare ale proiectelor
Aspecte ale proiectelor finantate din fonduri stucturale
Competente dobandite
Stabilirea scopului proiectului
Stabilirea cerintelor de management integrat ale proiectului
Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului
Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect
Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
Managementul riscurilor
Managementul echipei de proiect
Managementul comunicarii in cadrul proiectului
Managementul calitatii proiectului
Beneficii:
• participantii se familiarizeaza cu conceptele si metodele managementului de proiect ;
• cunostiintele dobandite permit completarea unei cereri de finantare si gestionarea proiectelor atat din fonduri nerambursabile, cat si din fonduri obtinute din alte surse de finantare;
• in urma sustinerii unui examen final se obtine o diploma acreditata CNFPA - diploma recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii
• echipa Ira Test Consult asigura o ora de consultanta gratuita si o sedinta de coaching individual , in decurs de o luna de la finalizarea cursului.
Traineri:
Irina Stoian - experienta 8 ani in managementul proiectelor finantate din fonduri nationale, internationale si fonduri private
-conferentiar Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti
- trainer acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii
- manager de proiect acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetari
-NLP Master Practitioner certificat international
-coach in curs de certificare internationala
- mediator autorizat de Consiliul de Mediere
- expert achizitii publice acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii

Marian Bolocan- licentiat in stiinte juridice - specializarea drept
- master in medierea conflictelor
- trainer acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii
- manager de proiect acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii
- auditor in domeniul calitatii acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii
- mediator autorizat de Consiliul de Mediere
- expert achizitii publice acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii

Perioada de desfasurare: 25 Iunie - 04 Iulie 2010
Durata cursului : 6 zile - 25 - 27 Iunie 2010 si 02-04 Iulie 2010

Locul desfasurarii : Str Miraslau nr 24, sector 3, Bucuresti- zona Timpuri Noi

Inscriere:
Pentru inscriere este necesara completarea formularului de inscriere si transmiterea acestuia prin fax la nr.021/3234570 sau scanat prin email: iraconsult@gmail.com. Formularul de inscriere poate fi descarcat de pe site-ul nostru: www.iraconsult.ro

Conditii de inscriere: absolventi de studii medii sau superioare in orice domeniu.

Taxa participare:
Taxa de participare este de 1400 RON / participant .
Taxa include urmatoarele:
- Livrarea trainingului
- Materialele de curs (suport de curs, fise de lucru)
- Pauzele de cafea
- Masa de pranz
- Taxa de examen
- Certificatul de absolvire


Informatii contact
Ionelia Leontescu
Manager proiect
Ira Test Consult
Str Miraslau, Nr. 24
tel/fax :0213234570
tel mobil: 0748038285
email: office@iraconsult.ro
www.iraconsult.ro

Publicat la: 2010-06-18 de catre firma: Ira Test Consult
 
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
 
 
 
© Arkad Data. Toate drepturile rezervate. | Web Development By IT Exchange | Design Vectorpixel