black friday romania 2018
 
 
 
Home » Anunturi Afaceri » ADCOS Romania - in trei comitete de lucru din cadrul Strategiei Nationale de Export
 
 

ADCOS Romania - in trei comitete de lucru din cadrul Strategiei Nationale de Export

4683 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei ADCOS Romania
ADCOS Romania
START
Persoana de contact Mariana Duma
CUI R 8583090
Tip firma SRL
Adresa Bd. Unirii, nr 78, bl. J2, sc. 2, et. 4, ap. 43-44, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon +40 21 3200108
Mobil -
Website http://www.adcos.ro
 

In cadrul Simpozionului National “Pledoarie pentru o Strategie Nationala de Export”, desfasurat miercuri, 10 noiembrie, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, ADCOS Romania a expus, in numele ARIES (Asociatia Romana pentru Industria de Software), modalitatile de revigorare a exportului Romaniei, din perspectiva sectorului IT.

Evenimentul a fost organizat de MEC - Ministerul Economiei si Comertului in colaborare cu CCIRB - Comertului Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in calitate de coordonatori ai Comisiei de Strategie. Dezbaterile au fost moderate de Dl. Costin Lianu – Presedinte al Comisiei de Strategie, Competitivitate, Marketing si Branding din cadrul Consiliului de Export.

La simpozion au participat delegati a peste 180 de institutii din 22 de industrii si ramuri de activitate distincte - asociatii profesionale si patronale, centre de cercetare si perfectionare, centre de consultanta si mangement in afaceri, ministere, universitati etc.

Au luat cuvintul Dl. Radu Vasile – Ministru delegat pentru comert si co-presedinte al Consiliului de Export, Dl. Mihai Ionescu – Director Executiv ANEIR – Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania si co-presedinte al Consiliului de Export, Cosmin Dobran - subsecretar de stat MAE, Eugen Dogariu - secretar de stat MCTI, Anton Said - expert ITC Geneva, Maria Grapini – Presedinta FEPAIUS (Federatia Patronala a Industriei Usoare) si multi alti specialisti din diverse asociatii profesionale interesate de facilitati mult mai mari de export si atentie sporita din partea autoritatilor catre acest sector.

Mariana Duma, Director Marketing la ADCOS Romania si membru in Board Director ARIES, a subliniat necesitatea unei mai mari agresivitati in promovarea peste hotare a talentelor romanesti si competentei firmelor.

“Fara o strategie coerenta si un branding de tara constant si profesional, care sa ne individualizeze ca popor si sa ramana in constiinta clientelei straine ca o marca de calitate, firmele romanesti exportatoare isi reduc considerabil sansele de a fi apreciate la adevarata valoare pe pietele occidentale. Prin urmare, se impune ca intalnirea de astazi sa fie startul unei actiuni concertate si permanente, atat din partea asociatiilor si firmelor, cat si din partea Guvenului si ministerelor. Mai ales acum, avem nevoie de un marketing agresiv, care sa creeze premisele unei mai bune aprecieri a competentelor romanesti pe piata externa”, a declarat reprezentanta ADCOS.

ADCOS Romania a fost invitata de Dl. Costin Lianu sa devina membru activ in trei comitete de lucru din cadrul Strategiei Nationale de Export, urmare a implicarii sale constante din ultimii trei ani in promovarea Romaniei peste hotare.

2004-11-22
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.