black friday romania 2018
 
 
 
Home » Anunturi Afaceri » OTTO Curier lanseaza promotia “Trimite ieftin in Bucuresti”
 
 

OTTO Curier lanseaza promotia “Trimite ieftin in Bucuresti”

1592 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei DMB Design
DMB Design
START
Persoana de contact Ticaloiu Alexandru
CUI RO3317225
Tip firma SRL
Adresa Sos Cotroceni nr. 8, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0731572361
Mobil 0731572361
Website http://www.streamline.ro
 

In perioada 5 februarie- 30 aprilie 2013, clientii OTTO Curier pot expedia cu pana la 21% mai ieftin catre Bucuresti
OTTO Curier lanseaza promotia “Trimite ieftin in Bucuresti” in cadrul careia, orice persoana fizica sau juridica poate trimite cu pana la 21% mai ieftin colete si plicuri catre capitala. Reducerile se aplica pentru achitarea cash a contravalorii transportului. Promotia vizeaza expeditiile trimise prin intermediul serviciilor Cotidian si Accelero care au originea (punctul de colectare) in provincie si destinatie municipiul Bucuresti, exclusiv. Expeditiile colectate in cadrul acestei promotii vor respecta caracteristicile generale ale celor doua servicii. Nu sunt incluse in promotie expeditiile care au ca origine (punct de colectare) orice localitate din judetul Ilfov si municipiul Bucuresti.
Pentru expeditiile de tip plic trimise prin intermediul serviciului Cotidian reducerea tarifulului este de 21,1%, in timp ce reducerea pentru tariful primului kg al expeditiilor de tip colet este de 18,5%. Reducerea se aplica, in conditiile de mai sus, indiferent daca platitorul este expeditorul sau destinatarul expeditiei.
Compania OTTO Curier va ofera o intreaga gama de servicii de curierat national si international business to business si business to customer. Calitatea, siguranta si punctualitatea sunt valorile pe care le-am imbratisat si care se transpun in munca echipei noastre si in livrarile pe care le facem catre dumneavoastra.

2013-02-15
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.