black friday romania 2018
 
 
 
Home » Anunturi Afaceri » SISTEME ELECTRICE SI DE SECURITATE
 
 

SISTEME ELECTRICE SI DE SECURITATE

3117 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei SYSROMELEC
SYSROMELEC
START
Persoana de contact Bardas Adela/Dan Adrian
CUI 16296345
Tip firma SRL
Adresa CALEA 13 SEPTEMBRIE, NR.231, bl. v!, apt 32 sector 5, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 021 7810089
Mobil 0722 355 711;0744 196 375
Website http://www.sysromelec.ro
 


Infiintata relativ recent, in martie 2004, SC SYSROMELEC SRL si- a inceput activitatea efectuand lucrari de instalatii electrice pentru persoane juridice (vile, sedii de firma, depozite, etc) si ca urmare a obtinerii tuturor licentelor necesare desfasurarii activitatii societatii, si-a extins activitatea si in domeniul sistemelor de securitate si de incendiu oferind solutii eficiente si adecvate nevoilor clientilor sai.

Printre clienti nostri se numara: BILLA ROMANIA, POLYINVEST SA,
GALLAHER, VOLKSBANK ROMANIA (ca si subcontractor al SC CELTIC GROUP SRL), ELECTROMANAGEMENT, PRO SOFT SYSTEM, CAR SYSTEM ROMANIA, REMAT PLOIESTI (subcontractor al FELDMANN INTERNATIONAL), ALPHA-OMEGA CONFEXIM, DG PETROL, etc.


Noi tinem la profesionalismul si calitatea produselor si serviciilor noastre si pentru a veni in sprijinul acestui lucru, utilizam pentru lucrarile in care suntem angrenati numai produse profesionale de o calitate ridicata si beneficiem de avantajele unei echipe de profesionisti (ingineri de specialitate) cu o inalta experienta profesionala (in special in domeniul securitati bancare).


Pentru ca:
-oferim o gama variata de echipamente profesionale care corespund unor standarde inalte de fiabilitate, provenite de la furnizori diversi , fapt care ne confera posibilitatea de a oferi clientilor nostri solutii optime, adaptate ideal fiecarei situatii in parte.
-preturi competitive in raport cu performantele acestora.
-o echipa formata din specialisti- ingineri de specialitate, cu o inalta experienta profesionala si gata oricand sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Obiectivele noastre:
-mentinerea si atragerea loialitati clientilor nostri.
- calitate ridicata a produselor si serviciilor nostre.
- raport pret-calitate fara concurenta.
- satisfacerea deplina si continuua a nevoilor clientilor nostri.

Licenta de functionare eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane-Directia Politiei de Ordine Publica privind activitati de:
• proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei;
• instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei;
• intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei;
Certificat de competenta PF ce atesta dreptul de a executa lucrari de verificare, intretinere si reparatii la sistemele, instalatiile, aparatele si dispozitivele de semnalizare,alarmare si alertare in caz de incendiu, eliberat Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.


2006-11-02
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.