black friday romania 2018
 
 
 
Home » Articole Afaceri » Carti de afaceri si nu numai » Afaceri la cheie » Cultivarea ciupercilor Pleurotus
 
 
 

Cultivarea ciupercilor Pleurotus

"Cultivarea ciupercilor Pleurotus" este afacerea la cheie care va invata cum sa cultivati acest tip de ciuperci pentru a obtine recolte impresionante. Cuprinde toate informatiile si instructiunile necesare dezvoltarii unei ciupercarii fie de dimensiuni mai mici fie la scara mare.Cultivarea ciupercilor Pleurotus

Avantajele afacerii

- Investitie initiala minima.
- Ciupercile Pleurotus (buretii) cresc mult si repede. Sunt cautate pe piata si sunt usor de cultivat.
- Profitul este foarte bun. Cu o productie de 7 - 9 kg/mp/ciclu de productie, puteti obtine, din 100 mp cultivati (si pe vertical), minim 1.400 kg de ciuperci. Valorificandu-le cu un pret de 8 lei/kg, obtineti un profit de minimum 11.000 lei in primul an. Bani in mana!
- Concurenta redusa - cererea de ciuperci este de 26 de ori mai mare decat oferta. Nu va ganditi numai la desfacerea in piete si magazine ci si la colaborarea cu restaurante si pizzerii.
- Ca si in cazul ciupercilor champignon, piata de desfacere este asigurata deoarece cererea este mai mare decat oferta! Mai mult ca oricand exista posibilitati multiple de extindere si export.
- Exista de asemenea oportunitatea finantarii prin fonduri europene.
- Nu aveti nevoie de teren agricol ci o hala, o pivnita sau un grajd bine amenajate, prin valorificarea spatiului pe vertical. Ciupercile se dezvolta rapid si natural, iar materialele necesare pentru cultura sunt foarte ieftine si usor de procurat.
- Puteti reduce investitia intiala cu peste 40% daca folositi planul de afaceri inclus in lucrare!
- Puteti incepe ca o afacere de familie si va puteti pastra serviciul actual!


Detalii/Comanda

 
Alte articole din aceeasi categorie:
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.