black friday romania 2018
 
 
 
Home » Articole Afaceri » Carti de afaceri si nu numai » Sfaturi practice » Fa-ti o firma, vinde-o si imbogateste-te
 
 
 

Fa-ti o firma, vinde-o si imbogateste-te

Independenta totala, controlul asupra viitorului si dezvoltarea unei afaceri profitabile reprezinta niste obiective foarte atractive pentru multi dintre noi, care au ales sa fie propriul stapan si adevarati intreprinzatori; cu toate acestea, foarte putini le ating. De fapt, foarte multi sfarsesc epuizati si inglodati in datorii sau pur si simplu dezamagiti sa constate ca au o slujba ca oricare alta: nu-si pot lua concediu si nu au nici cea mai vaga idee cum sa puna la punct o strategie de iesire. Cei mai multi sunt frustrati de munca grea pe care trebuie sa o depuna pentru a obtine un venit modest.

Fa-ti o firma, vinde-o si imbogateste-te

De aceea, aceasta carte isi propune:

* Sa comunice cateva experiente esentiale care il vor ajuta pe intreprinzator sa puna bazele unei afaceri infloritoare, profitabile si interesante: o afacere care sa ii asigure libertatea.

* Sa ofere, pas cu pas, un ghid pentru punerea in practica a secretelor fundamentale despre modul in care se detine si se conduce cu succes o companie, adevaruri pe care orice intreprinzator ar fi preferat sa le cunoasca de la bun inceput si nu sa le afle treptat, pe parcursul activitatii, cu pretul atator sacrificii. Secretele se adreseaza fiecarei componente a afacerii, de la vanzari, plata facturilor, alegerea angajatilor, nivelul de implicare a intreprinzatorului in activitatea firmei pana la partea financiara.

* Sa ii arate intreprinzatorului cum sa evite greselile costisitoare din pricina carora altii si-au pierdut orice speranta si au esuat in datorii.

* Sa ii arate antreprenorului cum sa puna bazele unei companii valoroase pe care ulterior sa o poata vinde la un pret foarte bun.

Autor: Joe John Duran

Editura: AMALTEA


Detalii/Comanda

 
Alte articole din aceeasi categorie:
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.