black friday romania 2018
 
 
 
 
 
 
AFT ELECTRONIC IMP EXP
START AFT ELECTRONIC IMP EXP

AFT ELECTRONIC srl - partener de incredere in domeniul automatelor de cafea si bauturi calde inca din 1991

ALSIMA
START ALSIMA

Alsima Romania va ofera produse naturale ECO de calitate din lapte de capra,facute numai manual fara chimicale sau adaos de parfumuri sintetice.

Arte Cafe
START Arte Cafe

bar ceainarie

BRIDGE CLUB
START BRIDGE CLUB

Bar pentru jucatorii de bridge, canasta, whist si rentz. Aer conditionat si ventilatie. TV! Atmosfera deosebita si muzica de calitate! Acum si TERASA !

Casa Timis
START Casa Timis

Unic importator vinuri Germania cautam distribuitori en-gros si en-detail pentru vinuri calitate superioara germana V.D.P. Preturi extraordinare calitate/pret competitive. Asiguram Promovare si Receptii organizate de lansare. Vinuri Zona Mosel-Saar-Ruwer din regiunea Trier- Germania Podgorii :...

COMRAD EVENTS
START COMRAD EVENTS

4 saloane de evenimente, servicii complete

GoByTeam
START GoByTeam

Firma ofera servicii de intermediere pe plan national si International, hosting, webdesign, turism, constructii metalice.

Luci & Fer
START Luci & Fer

Luci & Fer SRL este o firma infiintata in 2007 in Baia Mare, judetul Maramures.

Maricor Comturism
START Maricor Comturism

Motel, Restaurant ,Bar ,Terasa

MARY D GASPAR
START MARY D GASPAR

AUTORIZARI PE TOATE OBIECTELE DE ACTIVITATE SCRISE IN CONTRACTUL DE SOCIETATE.

Maurice Teatro club
START Maurice Teatro club

Club dedicat artelor independente. Spectacole de teatru, concerte, happening-stand-up comedy, expozitii, performance, drama - terapie. Restaurant cu meniu de spectacol. Organizare evenimente speciale, petreceri corporate, petreceri private, mese festive, nunti www.lascena.ro

NGM Company Iasi
START NGM Company Iasi

Echipamente si instalatii de racire, ventilare, incalzire si climatizare pentru uz industrial, comercial sau rezidential, importator direct pentru aceste echipamente.

Ravis Com
START Ravis Com

Ravis Com SRL este o firma infiintata in 2004 in Cluj, avand ca profil: restaurant, bar, cafenea.

SCOTCH Pub
START SCOTCH Pub

SCOTCH Pub [marca inregistrata] este creator si vanzator de distractie indeplinand toate normele europene, de asemenea creeaza o atmosfera incendiara prin petrecerile pe care le organizeaza in incinta Complex Orizont [Ciresica], Etaj 1. Detinem club, spatiu de...

SLD.ro
START SLD.ro

Sld.ro ofera o gama larga de echipament audio profesional, promovand marcile Pioneer Cdj Djm, Allen&Heath Xone, Vextax VMC, Crown XLS, Qsc RMX, T.amp, Dynacord CL Technics SL-1210 MK II, Vestax PDX.

Tacone Com
START Tacone Com

Tacone Com SRL este o firma infiintata in 1995 in Varnita, judetul Prahova si are ca obiect de activitate comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun.

Tervita
START Tervita

Societate comerciala ce are ca scop intermediere , vanzare si consultanta in domeniul instalatiilor termice , de ventilatie , climatizare si pentru purificarea aeruluidin baruri , cluburi si cabinete medicale .

VOLIS GROUP
START VOLIS GROUP

bar cu biliard, dartz, seara muzica live

 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.