black friday romania 2018
 
 
 
 
 
 
Adventure Gorj Romania
START Adventure Gorj Romania

Oferim program turistic de aventura montana in Romania. Rafting, cascade, canyoning, rafting nocturn, pesteri, avene, scufundari si speleo scuba, caiac, mountainbike, alpinism, escalada, rapel, tiroliana, drumetie ,offroad si multe alte activitati pentru o vacanta, un weekend, un team building...

Cory&Clau
START Cory&Clau

Infiintata in anul 2004,Cory&Clau are urmatoarele domenii de activitate: comert, organizare jocuri de paintball si dealer Lifan.

extrem activ
START extrem activ

firma noua cu domeniu de activitate: organizarea de trasee montane cu ATV-uri, inchiriereasi vibnderea de ATV-uri performante si echipamente aferente

Outdoor expert
START Outdoor expert

Suntem specialisti in outdoor training. Organizam iesiri in natura spectaculoase originale si motivante. Proiecte de team building.

rolling ball
START rolling ball

Doriti sa atrageti mai multi turisti ? Acum aveti ocazia sa oferiti ceva nou si inedit pentru Romania : ZORBING ! Inchiriem zorburi pentru adrenalina maxima ! Oferiti activitati de turism extrem !

rustikal air
START rustikal air

firma noastra va ofera o gama larga de servicii, calitate,profesionalism

SC COUNTRY WILD SRL
START SC COUNTRY WILD SRL

Toti o sa-ti spuna NU-I PENTRU TINE! Te-a obosit proful sau seful? sau pur si simplu te plictisesti? Cu acest dus rece parca ai inviat! Vino la o tura de rafting in ciuda faptului ca toti o sa-ti spuna NU-I PENTRU TINE!

SC RAP ALA PB
START SC RAP ALA PB

Paintball in Craiova

UDORA SPORT
START UDORA SPORT

Firma producatoare de echipament sportiv (treninguri de prezentare si de antrenament, tricouri imprimate, sorturi, veste sport, geci, sorturi box, maieuri box, veste partaj, etc.); Fanioane; Drapele toate statele lumii; Steaguri - Romania, UE, NATO; Esarfe; Echipamente de lucru...

Udora Sport
START Udora Sport

S.c Udora Sport s.r.l. comercializeaza echipamente sportive ale unor marci renumite precum Asics, Diadora, Virma la cele mai mici preturi. Echipamentele sportive se pot inscriptiona cu nume club sportiv, sponsor, numar.

X Tours Adventure
START X Tours Adventure

Ture de aventura: rafting, caiac, canoe, alpinism, speologie, canyoning, zbor cu parapanta.

 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.