black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog produse » Arme/Paza/Securitate » Agentii de paza si protectie
 
 
 
Servicii de paza si protectie
START Servicii de paza si protectie

Oferta servicii de paza si protectie
Oferim servicii de paza si protectie, monitorizare obiective speciale, cursuri de formare profesionala pentru agenti de paza. Toate preturile pot fi negociate. Piata tinta: judetele Botosani si Iasi si toate orasele mari ale Romaniei.

Acest produs este oferit de firma PROMPT GUARD PS
Detectivi particulari Timisoara
START Detectivi particulari Timisoara

Pro Detective Agency-Agentie de detectivi particulari presteaza servicii de investigatii,supravegheri,obtinere probe.Discret si eficient,in deplina confidentialitate.

Acest produs este oferit de firma Pro Detective Agency
PAZA
START PAZA

Departamentul de paza, prin modul eficient de organizare si functionatre, a schimbat în totalitate conceptul existent despre acest tip de activitate. Eficientizarea acestui serviciu are la baza dotarea agentilor de securitate cu echipamente moderne ce permit coordonarea lor de catre...

Acest produs este oferit de firma Quartz Security Control
INTERVENTIE RAPIDA
START INTERVENTIE RAPIDA

Interventia rapida - la cele peste 1.500 de obiectivele monitorizate - are drept suport un complex departament specializat in interventii rapide si eficiente, fiind compusa din 6 echipaje auto (cu cate 2 agenti pe echipaj) ce actioneaza non-stop, sub riguroasa coordonare a un sef de interventie.

Acest produs este oferit de firma Quartz Security Control
Transport valori
START Transport valori

Transportul valorilor se efectueaza cu autovehicule blindate special dotate, si insotit de personal pregatit si inarmat, asistat in permanenta de echipajele de interventie, asigurand un plus de siguranta acestei activitati.

Acest produs este oferit de firma Quartz Security Control
Analiza de risc la securitate fizica
START Analiza de risc la securitate fizica

Evaluator de risc la securitate fizica, pozitia 309 in Registrul National al E.R.S.F. Membru A.R.S S. (Asociatia Romana a Specialistilor in Securitate) www.securityconsultanta.ro

Acest produs este oferit de firma Evaluator de risc la securitate fizica Dumitru R. Ionut
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.