black friday romania 2018
 
 
 
Home » Credite » Credite capital de lucru
 
 
 
Pagina: 1 2
Agrosezon
RON - Opportunity Microcredit Romania

Creditul este destinat pentru finantarea capitalului de lucru necesar activitatii, precum insamantari, fertilizari, achizitii de animale (vitei, porci, oi, etc.), precum si alte cheltuieli pe termen scurt (motorina, piese de schimb, etc). Suma minima: 706 EUR (echivalent 3000 RON). Suma maxima: 11.765 EUR (echivalent 50000 RON). Perioada minima: 3 luni. Perioada maxima: 12 luni.

Clasic
RON - Opportunity Microcredit Romania

Creditul CLASIC este destinat pentru a fi folosit de catre societati, intreprinderi familiale, persoane fizice autorizate, precum si liberi profesionisti, care activeaza in domeniul comertului, prestarilor de servicii, productiei si constructiilor. Suma minima: 235 EUR (echivalent 1000 RON). Suma maxima: 11.765 EUR (echivalent 50000 RON). Perioada minima: 3 luni. Perioada maxima: 12 luni.

Credit 1 ORA capital de lucru
RON - Banca Transilvania

Pachetul de produse Credit 1ORA este special conceput pentru a veni in intampinarea asteptarilor firmelor care doresc acces rapid si simplificat la suport financiar din partea bancii. Suma maxima: 12.000 EUR (echivalentul in RON). Perioada maxima: 12 luni.

Credit Capital
RON - Raiffeisen Bank

Creditul are ca destinatie finantarea nevoilor pe termen scurt rezultate din diminuarea capitalului circulant sau pentru acoperirea nevoii de finantare pe termen scurt aparuta datorita ciclului de exploatare sau a sezonalitatii. Suma maxima: nu exista o suma maxima; valoarea creditului depinde de nevoia specifica a companiei la un moment dat. Perioada maxima: 24 luni.

Credit capital de lucru - Independent
EUR - CEC Bank

Credit pentru persoanele fizice autorizate, destinat finantarii capitalului de lucru. Suma maxima: 5.000 EUR. Perioada maxima: 12 luni.

Credit capital de lucru - Piraeus Overdraft
EUR - Piraeus Bank

Creditul capital de lucru Overdraft ofera continuitate in dezvoltarea activitatii curente a clientului. Suma maxima: Maxim 30% din cifra anuala de afaceri (calculata pentru ultimul an financiar intreg incheiat). Perioada maxima: 120 luni (cu posibilitate de prelungire dupa reviruirea facilitatii).

Credit capital de lucru - subventie APIA
RON - BCR

Credit subventie APIA masuri de agromediu si zone defavorizate Axa II PNDR destinat finantarii capitalului de lucru necesar desfasurarii activitatilor curente. Suma maxima: maxim 80% din suma cuvenita beneficiarului, pe care acesta o are de incasat de la APIA. Perioada maxima: nu mai tarziu de 30.06.2011 inclusiv, cu posibilitatea prelungirii acesteia, in functie de notificarile ulterioare ale APIA si FGCR cu privire la data efectuarii platii subventiilor..

Credit Capital de lucru la termen
RON - Banca Carpatica

Este o forma de creditare pe termen scurt si/sau mediu pentru finantarea / refinantarea nevoilor de capital de lucru. Suma maxima: Se stabileste in functie de necesitatile si capacitatea de rambursare a clientului.. Perioada maxima: 60 luni.

Credit Capital Negarantat
RON - Raiffeisen Bank

Creditul are ca destinatie acoperirea nevoii de finantare pe termen scurt aparuta datorita ciclului de exploatare sau a sezonalitatii pentru clienti cu rating financiar bun. Suma maxima: 150.000 EUR (pentru firme cu cifra de afacere peste 3 mio EUR, si 100.000 EUR, pentru firme cu cifra de afacere cuprinsa intre 1 mio EUR si 3 mio UR si 3 mil EUR, cf. celei mai recente raportari bilantiere anuale). Perioada maxima: 6 luni (cu posibilitatea de a fi extinsa pana la 12 luni daca firma beneficiaza si de alte facilitati de credit in derulare la Raiffeisen Bank).

Credit Dinamic
RON - Libra Bank

Prin creditul DINAMIC pentru finantarea capitalului circulant poti asigura continuitatea afacerii tale. Suma maxima: In functie de performanta companiei solicitante, fara plafon minim sau maxim. Perioada maxima: 12 luni.

Credit pentru activitatea de leasing
RON - CEC Bank

Credit capital de lucru detinat societatilor de leasing pentru finantarea achizitionarii de imobile si bunuri mobile noi, efinantarea unor credite pentru activitatea de leasing contractate la alte societati de finantare. Suma maxima: se va corela cu valoarea avansului perceput de firma de leasing de la clientii sai, fara a depasi 80% din valoarea totala a bunurilor achizitionate.. Perioada maxima: 120 luni (in cazul leasingului imobiliar, in cazul leasingului pentru bunuri mobile, fara a depasi durata contractelor de leasing).

Credit punte capital de lucru - subventie APIA
RON - BCR

Credit punte pentru finantarea capitalului de lucru necesar desfasurarii activitatilor curente de catre beneficiarii schemelor de plata unica pe suprafata 2011, pana la incasarea de la APIA a acestor subventii. Suma maxima: maxim 80% din suma cuvenita beneficiarului, pe care acesta o are de incasat de la APIA in cadrul schemei de plata unica pe suprafata 2011. Perioada maxima: creditul se acorda pe termen scurt, astfel incat scadenta finala sa nu fie mai tarziu de 30.06.2012, cu posibilitatea prelungirii acesteia..

Creditul business startup
RON - Imocredit

Creditul are ca destinatie finantarea cheltuielilor generate de inceperea unei afaceri; finantarea achizitiilor de utilaje, echipamente sau scule; amenajarea, modernizarea sau dotarea spatiilor de lucru. Suma minima: 1.000 EUR. Suma maxima: 25.000 EUR. Perioada maxima: 60 luni.

Creditul capital de lucru
RON - Unicredit Tiriac Bank

Credit special conceput pentru satisfacerea nevoilor curente si cheltuielilor generale, incluzand emiterea de scrisori de garantie si acreditive. Perioada maxima: 12 luni (cu reinnoire la scadenta).

Creditul capital de lucru
RON - Banca Comerciala Feroviara

Capitalul de lucru se acorda pentru finantarea nevoilor curente si imbunatatirea lichiditatii companiei, dar si pentru refinantarea unor credite cu destinatie similara. Suma maxima: pana la 50% din ultima cifra de afaceri anuala. Perioada maxima: 36 luni.

Creditul pentru afacere
EUR - Bancpost

Prin creditul pentru afacere beneficiezi de fonduri avantajoase din surse ale Bancii Europene de Investitii cat si ale Bancpost, pentru acoperirea necesarului de capital de lucru. Suma maxima: 100.000 EUR. Perioada minima: 24 luni. Perioada maxima: 120 luni.

Dobanda 0%
RON - Banca Transilvania

Credit destinat acoperirii varfurilor de plati pe termen scurt. Suma maxima: 8.235 EUR (echivalentul a 35.000 RON). Perioada maxima: 12 luni.

Imprumut la termen KfW-Credit pentru capital de lucru
RON - Raiffeisen Bank

Creditul poate fi folosit pentru plata TVA aferent proiectului de investitii. Suma minima: 2.000 EUR. Suma maxima: 200.000 EUR (35% din facilitatea/soldul facilitatii pentru investitii la momentul cererii de credit.). Perioada maxima: 12 luni.

Imprumut la termen KfW-Flexi din surse KfW
RON - Raiffeisen Bank

Creditul are ca destinatie finantarea nevoilor nenominalizate (capital de lucru, achizitii de: echipamente, utilaje, constructii, sedii, etc.). Suma minima: 2.000 EUR. Suma maxima: 70.600 EUR (echivalent a 300000 RON). Perioada maxima: 84 luni.

Plafon de cont cash pe cecuri, bilete la ordin si facturi
RON - Credit Agricole

Plafonul de cont cash pe cecuri, bilete la ordin si facturi este o facilitate pe termen scurt destinata finantarii capitalului de lucru. Suma maxima: nu poate depasi 25% din vanzarile nete pentru ultimul an financiar incheiat si 80% din valoarea instrumentelor de plata girate sau a facturilor cesionate in favoarea bancii.. Perioada maxima: 12 luni.

 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.