black friday romania 2018
 
 
 
Home » Credite » Credite pentru investitii
 
 
 
Pagina: 1 2 3 4 5
Agroinvest
RON - Opportunity Microcredit Romania

Finantarea capitalului necesar pentru investitii: achizitionarea de tractoare, utilaje si masini agricole, teren, cladiri, amenajare grajduri, achizitionarea de animale pentru reproductie sau pentru lapte. Suma minima: 706 EUR (echivalent 3000 RON). Suma maxima: 11.765 EUR (echivalent 50000 RON). Perioada minima: 3 luni. Perioada maxima: 60 luni.

Casa 3 IMO
RON - Imocredit

Creditul ipotecar este destinat pentru achizitia unui apartament construit de Imoinvest SA in cadrul Complexul. Suma minima: 5.000 EUR. Suma maxima: 75.000 EUR. Perioada minima: 120 luni. Perioada maxima: 300 luni (corelata cu existenta surselor de rambursare ale imprumutatului.).

Creativ
RON - Opportunity Microcredit Romania

Creditul CREATIV este destinat pentru a fi folosit de catre societati, intreprinderi familiale, persoane fizice autorizate, precum si liberi profesionisti, care activeaza in domeniul comertului, prestarilor de servicii, productiei, constructiilor. Suma minima: 235 EUR (echivalent 1000 RON). Suma maxima: 11.765 EUR (echivalent 50000 RON). Perioada minima: 3 luni. Perioada maxima: 60 luni.

Credit 1 ORA investitii
RON - Banca Transilvania

Pachetul de produse Credit 1ORA este special conceput pentru a veni in intampinarea asteptarilor firmelor care doresc acces rapid si simplificat la suport financiar din partea bancii. Suma maxima: 23.500 EUR (echivalentu a 100.000 RON). Perioada maxima: 60 luni.

Credit de investii
RON - Garanti Bank

Creditul de investitii este un credit cu plata in rate pentru achizitie echipamente, mobilier, autovehicule, spatii pentru desfasurarea activitatii sau modernizarea, extinderea ori amenajarea celor deja existente. Suma maxima: se finanteaza pana la 90% din valoarea investitiei. Perioada maxima: 120 luni.

Credit de investii pentru dezvoltare
EUR - Banca Comerciala Feroviara

Creditul pentru dezvoltare este oferit in scopul implementarii proiectelor finantate partial din fonduri europene sau fonduri nationale nerambursabile. Suma maxima: pana la 80% din valoarea totala a investitiei, inclusiv TVA. Perioada maxima: 120 luni.

Credit de investii pentru dezvoltare
RON - Banca Comerciala Feroviara

Creditul pentru dezvoltare este oferit in scopul implementarii proiectelor finantate partial din fonduri europene sau fonduri nationale nerambursabile. Suma maxima: pana la 80% din valoarea totala a investitiei, inclusiv TVA. Perioada maxima: 180 luni.

Credit de investitii
RON - Libra Bank

Creditul de investitii este destinat achizitiei de mijloace fixe sau lucrarilor de amenajare/reparatii, suma stabilindu-se in functie de proiectul tau de investitii. Perioada maxima: 120 luni.

Credit de investitii
RON - Banca Carpatica

Creditul de investiii este un credit pe termen scurt, mediu sau lung acordat in vederea modernizarii sau dezvoltarii activitatii. Suma maxima: Se stabileste in functie de necesitatile si capacitatea de rambursare. Perioada maxima: 120 luni.

Credit de investitii cu garantie ipotecara ING Profesional
RON - ING Bank

Credit de investitii cu garantie ipotecara ce iti permite sa obtii o suma de bani cu care sa-ti dezvolti afacerea sau o refinantare pe baza obiectului ipotecat. Suma minima: 3.530 EUR (echivalent a 15.000 RON). Suma maxima: 823.530 EUR (echivalent a 3.500.000 RON). Perioada maxima: 180 luni.

Credit de investitii pentru co-finantare
RON - BCR

Creditele de investitii se acorda pentru cofinantarea cheltuielilor eligibile si neeligibile din cadrul proiectului, in conditiile prevazute de reglementarile interne BCR privind activitatea de creditare. Suma maxima: valoarea maxima acordata conform normelor interne de creditare corporate si retail. Perioada maxima: 180 luni.

Credit de investitii pentru pre-finantare
RON - BCR

Creditele de investitii se acorda pentru pre-finantarea fondurilor nerambursabile aprobate in cadrul proiectului, in conditiile prevazute de reglementarile interne BCR privind activitatea de creditare. Suma maxima: valoarea maxima acordata nu va depasi valoarea finantarii nerambursabile aprobata in cadrul proiectului de investitii.. Perioada maxima: 36 luni (la care se mai adauga o perioada maxima de 90 zile pentru decontarea cererii de rambursare finala).

Credit de investitii pentru proiecte UE
EUR - Bancpost

Credit de investitii destinat co-finantarii costurilor eligibile; finantarii costurilor ne-eligibile (altele decat TVA-ul); pre-finantarea proiectului pana la incasarea grantului. Suma maxima: In functie de cash flow-ul proiectului. Perioada maxima: 96 luni (In functie de particularitatile proiectului).

Credit Flexi IMM
RON - Raiffeisen Bank

Creditul are ca destinatie sustinerea dezvoltarii obiectului de activitate al companiei, dezvoltarea sau modernizarea capacitatilor de productie, precum si alinierea productiei la normele europene, investitii imobiliare. Suma maxima: 150.000 EUR (pentru clientii Medii, echivalent a 300.000 RON). Perioada maxima: 120 luni.

Credit IMMediat pentru IMM-ul tau
EUR - Millennium Bank

Credit IMMediat pentru investitii, capital de lucru sau descoperit de cont. Suma maxima: 250.000 EUR (sau echivalentul in lei. Se va stabili pe baza analizei de credit, fiind corelata cu cifra de afaceri, posibilitatile de rambursare ale companiei si cu gradul de acoperire cu garantii.). Perioada maxima: 60 luni (pentru investitii; 18 luni pentru capital de lucru; 12 luni pentru descoperit de cont).

Credit IMMediat pentru IMM-ul tau
RON - Millennium Bank

Creditul IMMediat este destinat unei game variate de nevoi: investitii, capital de lucru sau alte nevoi financiare. Suma maxima: 250.000 EUR (Echivalent RON. Se va stabili pe baza analizei de credit, fiind corelata cu cifra de afaceri, posibilitatile de rambursare ale companiei si cu gradul de acoperire cu garantii.). Perioada maxima: 60 luni (pentru investitii; 18 luni pentru capital de lucru; 12 luni pentru descoperit de cont).

Credit imobiliar
RON - Raiffeisen Bank

Creditul este destinat achizitiei, renovarii, extinderii sau reconstructiei de imobile utilizate in activitatea de baza a investitiilor pe termen mediu necesare sustinerii nevoilor de dezvoltare/extindere ale afacerii. Suma maxima: nu exista o suma maxima; valoarea creditului depinde de nevoia specifica a dimensiunea proiectului de investitie;. Perioada maxima: 180 luni.

Credit Invest
RON - Raiffeisen Bank

Creditul este destinat achizitiei de utilaje si echipamente de productie noi, pentru extinderea parcului auto, pentru dezvoltarea sau modernizarea capacitatilor de productie, precum si alinierea productiei la normele europene. Suma maxima: nu exista o suma maxima; valoarea creditului depinde de nevoia specifica a companiei la un moment dat;. Perioada maxima: 120 luni.

Credit investii
RON - Banca Comerciala Feroviara

Creditul pentru investitii se acorda pentru realizarea, dezvoltarea, modernizarea, retehnologizarea capacitatilor de productie (utilaje, masini, instalatii, cladiri), dar si pentru efinantarea creditelor cu destinatie similara. Suma maxima: pana la 80% din valoarea totala a investitiei. Perioada maxima: 180 luni.

Credit investii
EUR - Banca Comerciala Feroviara

Creditul pentru investitii se acorda pentru realizarea, dezvoltarea, modernizarea, retehnologizarea capacitatilor de productie (utilaje, masini, instalatii, cladiri), dar si pentru efinantarea creditelor cu destinatie similara. Suma maxima: pana la 80% din valoarea totala a investitiei. Perioada maxima: 120 luni.

 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.