black friday romania 2018
 
 
 
 
 

A.L.E.G. Consulting

2679 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei A.L.E.G. Consulting
A.L.E.G. Consulting
START
Persoana de contact Gabriel Voicu
CUI 20252541
Tip firma PFA
Adresa Str. Mateiasul, nr. 31, Sector 5, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 021.335.12.21
Mobil 0744.608.641
Website http://www.evaluari-anevar.ro
 

A.L.E.G. Consulting este o companie independenta, care a reusit sa se impuna pe piata, incepand cu anul 2001. Compania noastra utilizeaza metode de evaluare acreditate pentru a realiza servicii de consultanta si evaluare de calitate. Ne angajam in oferirea de servicii ireprosabile clientilor nostri. Echipa noastra este alcatuită din specialisti acreditati ANEVAR cu experienta atat in Stiinta cat si in Arta evaluarii.

Stiinta evaluarii
O evaluare de buna calitate trebuie sa fie bazata pe cercetare, culegere de informatii si o abordare sistemica conform Standardelor Internationale de Evaluare. Metodologiile acceptate de evaluare trebuie aplicate astfel incat sa ofere o analiza obiectiva si corecta.

Arta evaluarii
Experienta si intelegerea in profunzime a metodelor de evaluare sunt necesare pentru ajungerea la rezultatele corecte conform Standardelor Internationale de Evaluare. Recunoasterea si corecta cantarire a componentelor care stau la baza valorii precum si luarea in considerare a tuturor aspectelor care apar sunt elemente importante ale artei evaluarii.

Odata cu experienta acumulata in domeniul evaluarilor, compania A.L.E.G. Consulting si-a diversificat gama serviciilor oferite clientilor sai, acordandu-le acestora asistenta necesara in momentul vanzarii sau cumpararii de proprietati imobiliare, consultanta in ceea ce priveste vanzarea/cumpararea sau leasing-ul proprietatilor imobiliare, realizarea de studii de piata sau a unor strategii de management a proprietatilor imobiliare.
De asemenea, cunoscand foarte bine particularitatile mediului de afaceri din Romania, compania noastra va poate acorda consultanta pentru realizarea de planuri de afaceri sau a unor proiecte de investitii.

Nu ezitati sa ne contactati daca serviciile noastre pot veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra sau ale clientilor dumneavoastra.

Va oferim servicii de evaluare si consultanta profesionale in conditii avantajoase.

Domenii de activitate ale firmei

Consultanta Consultanta investitii creditori
Consultanta Consultanta management
Consultanta Consultanta marketing
Consultanta Consultanta proprietate intelectuale/industriala
Economie/Finante Proiecte creditare finantare
Economie/Finante Studii management
Servicii Agentii imobiliare
Servicii Evaluari proprietati imobiliare
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.