black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Servicii » Organizare evenimente » ABC Events Production
 
 

ABC Events Production

2018 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei ABC Events Production
ABC Events Production
START
Persoana de contact Eduard Petchi
CUI 32827414
Tip firma SRL
Adresa Str. Dristorului nr.114, Bl.13C, sc.1, et.1, ap.1, camera 2, sector 3, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon -
Mobil 0729195575
Website http://www.organizarievenimentesiprezentari.ro
 

ABC Events Production inseamnă creativitate, originalitate, pasiune, dinamism.

Profesionalismul şi ideile noastre, imbinate cu dorinţele dumneavoastră vor crea intotdeauna evenimente de neuitat.

    Unele persoane cred că folosirea unei agenţii de organizări evenimente este doar un cost care nu este necesar. Dar, in realitate, angajarea unei firme profesioniste vă poate micşora costurile şi salva preţiosul timp. Ştim să valorificăm tot ceea ce este mai frumos şi preţios in viaţă, de aceea dorim să vă bucuraţi de fiecare moment al evenimentului pe care il trăiţi, fără să aveţi grija vreunui amănunt. Aici intervine ABC Events Production pentru a te ajuta. Calitate. Eleganţă. Bun gust. Preţuri accesibile.

Toate momentele speciale din viaţa ta ocupă un loc important in amintirea frumoşilor paşi parcurşi şi trăiţi in această lume. Fie că este vorba de evenimente de tip corporate, business, frumoasa nuntă, emoţionantul botez al primului tău copil, o petrecere de neuitat in atmosfera caldă al prietenilor tăi sau primul zambet al primei petreceri pentru copilul tău sau al prietenilor şi al colegilor, noi suntem noua viziune pentru realizarea trăirilor unice din viaţa ta, oriunde iţi doreşti, in orice loc din ţară sau de peste hotare, in orice clipă din zi şi din noapte, oricum iţi imaginezi, noi iţi stăm la dispoziţie oricând, creând pentru voi, experienţe şi clipe de neuitat.

De ce să ne alegeţi?

Avem abilitate organizaţională, atenţie la detalii, nervi de oţel, capacitate de a lua decizii, capacitate de a comunica, avem creativitate, flexibilitate, tact si...ne plac oamenii. Toate aceste atuuri ne fac să devenim echipă cu tine ca să realizăm impreună, oferind consultanţă pas cu pas, visele şi momentele unice ale evenimentului. Nu avem limite in a crea şi realiza visele şi fanteziile in organizarea evenimentului de a fi unic şi de a te putea bucura impreună cu invitaţii tăi.

    Echipa noastră de organizatori experimentaţi vă poate coordona evenimentul astfel incat să vă puteţi bucura de fiecare moment al zilei cu pricina, fără a avea nici un stres.

Domenii de activitate ale firmei

Servicii Organizare evenimente
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.