black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Servicii » Resurse umane » ABC HUMAN CAPITAL
 
 

ABC HUMAN CAPITAL

3209 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei ABC HUMAN CAPITAL
ABC HUMAN CAPITAL
START
Persoana de contact Diaconu Corina Simona
CUI 17810508
Tip firma SRL
Adresa Str. Nerva Traian, nr. 11, Bl. M68, sc. 1, et. 2, ap. 5, Sector 3, Bucuresti, Romania, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0740 013 101
Mobil 0721243305
Website http://www.abchumancapital.ro
 

ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorii companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.

Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting ,precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.

Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

Portofoliul ABC Human Capital cuprinde proiecte de recrutare pentru multinationale si companii mari romanesti precum: Pepsi, DuPont, Glencore, IKEA, GDF Suez, Iwostin, Centrofarm, Emag si multe altele. Majoritatea proiectelor se adreseaza pozitiilor de middle si top management, insa compania are experienta si in recrutare de personal pentru posturi de entrylevel.

Domenii de activitate ale firmei

Servicii Resurse umane
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.