black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Ambalaje » Ambalaje hartie si carton » Accent Protrade - ambalaje alimentare
 
 

Accent Protrade - ambalaje alimentare

5953 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Accent Protrade - ambalaje alimentare
Accent Protrade - ambalaje alimentare
START
Persoana de contact Stanciu-Zamfir Petrica
CUI 8327335
Tip firma SRL
Adresa Strada Rodiei nr. 41 sector 3, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0728 800 272
Mobil 0728 800 273
Website http://www.accentgroup.ro
 

Accent Protrade S.R.L este o societate de import si distributie de ambalaje alimentare cu capital integral privat ce activeaza pe piata romaneasca din anul 1996 in Bucuresti.

Activitatea societatii a cunoscut o dezvoltare continua de la an la an; astfel in aprilie 2002 am deschis un punct de lucru in Constanta care deserveste clientii din zona litorala, iar din 2004 suntem distribuitor exclusiv pentru Romania al mai multor producatori europeni de ambalaje pentru alimente.

Avand un efectiv de 36 de angajati si o cultura organizationala orientata spre client, punem la dispozitie profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Pentru noi este important ca fiecare dintre clientii nostri sa fie multumit si de aceea oferim atat o gama variata de produse de calitate, la preturi atractive cat si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau propunere de imbunatatire a ofertei curente.

Clientii nostri sunt companii diverse de pe piata romaneasca, distribuitori si clienti finali, carora le oferim o larga varietate de produse de ambalat: caserole din aluminiu, PET, polistiren expandat, polipropilena, polistiren si BOPS, hartie pentru cuptor, folii din aluminiu si folii strech din PVC, produse din hartie si carton, produse din polietilena.

Ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor si suntem convinsi ca produsele si serviciile noastre va vor multumi in totalitate.

In speranta ca oferta noastra vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asteptam sa ne contactati cu incredere.

Domenii de activitate ale firmei

Ambalaje Ambalaje hartie si carton
Ambalaje Ambalaje mase plastice
Ambalaje Ambalaje metalice
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.