black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Servicii » Organizare evenimente » Acrobatic Events Production
 
 

Acrobatic Events Production

2188 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Acrobatic Events Production
Acrobatic Events Production
START
Persoana de contact Daneteau Laurentiu
CUI 25327700
Tip firma SRL
Adresa Str.Vladeasa nr.12,bl.c42,ap.95, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0722621620
Mobil 0722621620
Website http://www.artisticevents.ro
 

Sunteti in cautarea unor momente artistice pentru evenimentul dumneavoastra?
Artistic Events Production va poate oferii o gama larga de servicii de o inalta calitate si diversitate in domeniul acrobatic si nu numai. Cu ajutorul experientei acumulate si a cererii in crestere de astfel de programe pe piata din Romania, firma noastra sa gindit sa largeasca gama de servicii cu: catantareti, dansatori, muzicieni, band-uri, acrobati, gimnasti, instalati de sunet, lumini, scene, artificii etc; pentru evenimente corporate, lansari de firme si produse, evenimente culturale, spectacole, teatru, emisiuni tv., s.a.m.d. Alegand serviciile noastre ve-ti beneficia de calitatea superioara a acestora si de o colaborare fructuoasa.
V-ati saturat de evenimentele artistice monotone care va inconjoara la tot pasul? Si nu mai aveti idei?

Acum puteti schimba ceva in evenimentul dumneavoastra .

In tot acest timp in Romania, la majoritatea evenimentelor indiferent care ar fi acestea, (petreceri private,petreceri tematice, corporate, aniversari, nunti, botezuri, etc…), invitatii au avut parte de un eveniment obisnuit .

Dintotdeauna v-ati dorit ca invitatii sa ramana impresionati si surprinsi …. Lasati-ne pe noi sa va oferim momente artistice inedite si cu siguranta va vor incanta privirile si vor starni aplauzele invitatilor dumneavoastra.


…CINE SUNTEM ?

Artistic Events, este o echipa tanara de gimnasti acrobati, cu mult profesionalism in domeniul acrobatiilor, cu idei occidentale si dornici sa gaseasca solutii perfecte pentru clientii nostri.

Organizarea de evenimente acrobatice pentru noi este o adevarata placere dar in acelasi timp si o provocare, de a creea cele mai noi si originale momente artistice incluzind coregrafii inedite pentru orice tip de eveniment.

Pe langa toate acestea, echipa Artistic Events va poate pune la dispozitie si alte servicii cu care putem organiza un intreg eveniment artistic in functie de dorintele si bugetul fiecarui client.

Echipa Artistic Events Production va multumeste si va sta la dispozitie cu serviciile noastre!

Domenii de activitate ale firmei

Servicii Organizare evenimente
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.