black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Aemdpc & Serv

911 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Aemdpc & Serv
Aemdpc & Serv
START
Persoana de contact Ilie Alina
CUI RO29750230
Tip firma SRL
Adresa constanta, Constanta, Constanta
Email Contacteaza
Telefon 0241645180
Mobil 0241645180
Website http://aemdpc.ro
 

     AemdPC este o companie formata dintr-un colectiv tanar si perseverent, cu o experienta de peste 9 ani in domeniu, ce va ofera atat servicii de printare, copiere, scanare, plotare, printuri color de mari dimensiuni, cat si servicii de finisare a documentelor, precum si reincarcari pentru cartusele laser si jet si service pentru calculatoarele si imprimantele dumneavoastra.

     In cadrul centrului nostru de copiere va punem la dispozitie o gama ampla de servicii profesionale de plotare, multiplicare, printare alb-negru si color, plotare A0+, scanare si arhivare digitala, finisare documente prin indosariere, perforare, copertare, plastifiere, capsare. Realizam, la cererea clientilor, postere personalizate de o calitate exceptionala. O echipa tanara si motivata va sta la dispozitie pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.

     AemdPc acopera o gama larga de servicii conexe domeniului proiectarii asistate de calculator, cat si de servicii de tipar digital atat de necesare oricarei firme:

-     Plotare alb/negru pe latime de max. 914mm.

-     Plotare color inkjet pe latime de max. 914mm.

-     Printare, multiplicare, scanare A4-A3+ alb/negru si color.

-     Tipar carti de vizita, flyere, pliante.

-     Taiere si pliere planuri la format.

-     Indosariere documente (mape, bibliorafturi, cutii arhivare).

-     Legatorie cu spirala metalica sau de plastic .

-     Arhivarea documentelor pe suport optic (CD, DVD).

-     Design grafic, prelucrare grafica, editare grafica.

     Calitatea serviciilor este garantata si de seriozitatea si profesionalismul echipei in furnizarea acestui tip de servicii. Oferim imprimari de calitate pe materiale, utilizand cerneluri de calitate. Echipamentele moderne de printare permit rezolutii ridicate. Serviciile de scanare color si copiere color pastreaza expresivitatea documentelor. Tehnologia de ultima generatie are viteza de lucru ridicata ceea ce duce la reducerea timpului de executie a lucrarii. Stim ca pentru dumneavoastra timpul este pretios de aceea primim comenzi pe e-mail sau orice suport digital: CD, DVD, memorii portabile.

     In cadrul centrului de service oferim servicii prompte de intretinere a calculatoarelor si notebook-urilor, imprimantelor si multifunctionalelor, depanare, asistenta tehnica, asigurarea pieselor de schimb si a consumabilelor, toate la un raport optim calitate/pret.

     Centrul nostru de reincarcare cartuse ofera atat posibilitatea reincarcarii cartuselor jet prin utilizarea cernelurilor dedicate fiecarui tip de cartus reincarcat, cat si a cartuselor laser pentru imprimantele si copiatoarele dvs. utilizand tonere de cea mai buna calitate.

     La noi exista posibilitatea acordarii de discounturi semnificative si reduceri la volume mari de activitate. Acestea se vor oferi clientilor interesati de serviciile prestate in cadrul centrului de copiere al AemdPc. Pentru studenti oferim conditii ideale financiare si de timp pentru printul de proiecte!        AemdPC inseamna calitate, corectitudine, rapiditate!

Domenii de activitate ale firmei

Calculatoare/Software/Internet Componente calculatoare
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.