black friday romania 2018
 
 
 
 
 

ANGELS

3410 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei ANGELS
ANGELS
START
Persoana de contact TOMA Viorel
CUI R1965549
Tip firma SRL
Adresa Sos. Pacurari, nr. 55, bl. 548, sc. B, et. 4, ap.15, Iasi, Iasi
Email Contacteaza
Telefon 0040232251494
Mobil 0040744648897
Website http://www.angelspsi.ro
 

Societatea noastra este specializata pe furnizarea de stingatoare de incendii cu pulbere, stingatoare de incendii cu spuma, stingatoare de incendii cu bioxid de carbon, furtunuri de refulare de toate tipurile si accesorii psi, hidranti de incendiu de toate tipurile, alte echipamente, materiale si accesorii destinate prevenirii si stingerii incendiilor, precum si prestarea de servicii de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor si altor aparate de stins incendii, ignifugarea materialelor combustibile (poduri si sarpante din lemn), servicii de consultanta, formare si instruire In domeniul prevenirii si protectiei impotriva incendiilor.

Toate produsele si serviciile destinate prevenirii si stingerii incendiilor furnizate SC ANGELS SRL sunt avizate si atestate de Ministerului Administratiei si Internelor - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta - Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila - in conformitate cu Ordinul nr. 85/2001 respectiv Ordinul nr. 86/2001.
Produse
SC ANGELS SRL va ofera toate tipurile de stingatoare de incendiu executate conform SR EN 3-98, respectand focarele definite prin SR EN 2-97. Avizari emise de: IGCPM, ISCIR, RNR, biroul PSI al M.Ap.N. Produse executate in sistem de management al calitatii certificat SR EN ISO 9001 de: SC SIMTEX - OC SA (organism acreditat RENAR), OMCAS - Organismul Militar de Certificare, Acreditatre si Supraveghere.

SC ANGELS SRL va ofera consultanta gratuita la alegerea tipului si numarului de stingatoare necesar functie de specificul activitatii dvs., transport gratuit in Regiunea de Nord-Est, service de calitate gratuit in garantie si service post garantie pe baza de contract de service, servicii gratuite de instruire privind manipularea, amplasare si intretinerea periodica a acestor echipamente.

Adresati-ne o cerere oficiala mentionand locatia, numarul de bucati si tipul stingatoarelor sau marimea spatiilor si activitatile desfasurate in acestea si va asiguram ca veti primi de la noi cea mai buna oferta tehnico - economica.

Va rugam nu ezitati sa ne contactati.

1. Stingatoare de incendiu
1.1 Stingatoare cu pulbere presurizate permanent, portabile si transportabile
1.2 Stingatoare cu spuma mecanica presurizate permanent, portabile si transportabile
1.3 Stingatoare cu dioxid de carbon, portabile si transportabile

2. Hidranti de incendiu si furtunuri de refulare
2.1 Hidranti de incendiu si furtunuri de refulare
2.2 Alte accesorii pentru hidranti si furtunuri

3. Alte produse si accesorii specifice protectiei contra incendiilor
3.1 Alte produse si accesorii specifice protectiei contra incendiilor
Servicii
SC ANGELS SRL va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii in domeniul prevenirii si apararii impotriva incendiilor, incepand cu consultanta privind alegerea stingatoarelor de incendiu si a altor echipamente de stins incendii, servicii de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor de incendii, executie de lucrari de ignifugare a elementelor prevenirii si protectiei impotriva incendiilor.

SC ANGELS SRL detine toate atestatele necesare desfasurarii acestor activitati, specialistii firmei dispun de competentele necesare in domeniu, fapt ce poate fi demonstrat cu certificatele eliberate de autoritatile care reglementeaza aceste activitati: Ministerul Administratiei si Internelor - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta - Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Mihail Grigore Sturdza" al Judetului Iasi, Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat ISCIR, Ministerul Educatiei si Cercetarii.

1. Verificare, reparare ºi incãrcare orice tip de stingãtoare si alte aparate de stins incendii

2. Ignifugarea materialelor combustibile utilizate in constructii

3. Cursuri de formare si instruire, alte servicii PSI

Domenii de activitate ale firmei

Arme/Paza/Securitate Echipamente si accesorii PSI
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.