black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Servicii » Agentii imobiliare » Aresco Imobiliare
 
 

Aresco Imobiliare

1408 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Aresco Imobiliare
Aresco Imobiliare
START
Persoana de contact Bagacean Cristian
CUI 26149554
Tip firma SRL
Adresa Teleorman 15, Cluj-Napoca, Cluj
Email Contacteaza
Telefon 0364 814722
Mobil 0745 890861
Website http://www.aresco-imobiliare.ro
 

Suntem o societate nou infiintata, insa avem personal calificat cu peste 10 ani experienta in domeniul intermedierii si al consultantei imobiliare.

Impreuna cu partenerii nostri dorim sa promovam un alt mod de a oferi consultanta imobiliara si financiara, un mod mai etic in care sa fie urmarite interesele tuturor partilor implicate in tranzactie, un mod societal de a intermedia si a oferi consultanta.

Societatea noastra vine in intampinarea clientilor care doresc sa obtina credit ipotecar pentru achizitionarea unei locuinte si ofera consultanta si ajutor in intocmirea dosarelor de creditare la diferitele banci, oferind clientilor nostrii asistenta pe toata durata desfasurarii tranzactiei.

Avem certitudinea ca vom gasi astfel de parteneri interesati de a incheia tranzactii imobiliare prin intermediul nostru.Prezentarea ofertelor imobiliare si oferirea posibilitatii de adaugare a cererilor si ofertelor vizitatorilor. Oferim posibilitatea contactarii agentiei precum si informatii utile din domeniul imobiliar, newsletter, meteo, curs valutar.

Domenii de activitate ale firmei

Servicii Agentii imobiliare
Servicii Agentii imobiliare
Servicii Agentii imobiliare
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.