black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Consultanta » Consultanta industriala » AVO Lean Consulting
 
 

AVO Lean Consulting

1386 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei AVO Lean Consulting
AVO Lean Consulting
START
Persoana de contact Adrian Oprea
CUI 26163770
Tip firma SRL
Adresa str Gemina 2, Alba Iulia, Alba
Email Contacteaza
Telefon 0358-814574
Mobil 0788-786383
Website http://www.avoleanconsulting.ro
 

AVO Lean Consulting SRL are ca obiect de activitate consultanta pentru implementarea filozofiei si principiilor Lean in management si productie. Firma a fost infiintata in anul 2009, ca urmare a observatiilor despre risipa facuta de multe dintre companiile in care am lucrat (romanesti dar si straine), risipa care de multe ori nici macar nu se constientizeaza – productie neterminata (WIP), stocuri, etc – si punerea accentului pe eficienta individuala, fiind omisa (nemasurata) eficienta procesului, una dintre risipele care, din punctul meu de vedere, are impact major asupra celorlalte.

AVO Lean Consulting SRL ofera consultanta si training pentru implementrea filozofiei si metodelor Lean, servicii care au ca efect reducerea drastica a costurilor de productie (prin reducerea timpului de livrare, reducerea numarului de defecte, etc).

Abordarea AVO pentru implementarea Lean pune accentul pe faptul ca omul (operatorul, sef de schimb, etc) trebuie sa inteleaga si sa accepte principiile de baza a modului de gandire Lean. In acest fel, chiar daca pe termen scurt rezultatele nu sunt spectaculoase, metodele si tehnicile Lean vor putea fi sustinute pe termen lung.

Domenii de activitate ale firmei

Consultanta Consultanta industriala
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.