black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Constructii/Arhitectura » Constructii industriale » B-Team Consult and Services
 
 

B-Team Consult and Services

2355 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei B-Team Consult and Services
B-Team Consult and Services
START
Persoana de contact Cristea Daniela
CUI RO 12109428
Tip firma SRL
Adresa Str. Diditel nr. 11, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0212053020
Mobil 0474307677
Website http://www.bteam-energy.ro
 

B-Team Consult and Services SRL este printre cei mai importanti jucatori pe piata romaneasca in domeniul materialelor de constructii specializate si in domeniul aparaturii pentru producerea de energie.

B-Team Consult and Services SRL ofera pe piata constructiilor materiale specializate, produse de KCH Group GmbH, pentru:
Protectii anticorozive prin acoperiri cu cauciuc, acoperiri cu rasini vinil esterice sau epoxidide, vopsele speciale rezistente la rugina, captuseli pe baza de rasini sintetice ranforsate cu fibra de sticla, captuseli cu caramizi refractare sau antiacide.
Pardoseli industriale pe baza de rasini epoxidice, vinil-esterice si poliuretanice ranforsate cu fibra de sticla, pardoseli industriale din materiale ceramice.

Oferim tevi, fitinguri, tancuri de depozitare din PP, PE, PVC, PVDF ranforsate cu fibra de sticla si rasina rezistenta la medii corozive complexe si la temperaturi ridicate.

In acelasi timp comercializam echipamente de proces folosite in industriile chimica, petrochimica, energetica, produse de Concernul SGL Carbon Group si Dr. SCHNABEL GmbH & Co KG:
- discuri de siguranta din grafit,
- pompe cu elemente din grafit la interior,
- ventilatoare industriale pentru medii corozive,
- schimbatoare de caldura in placi sau cu tuburi.

B-Team Consult and Services comercializeaza:

Echipamente de cogenerare – CHP – (energie electrica si energie termica produse simultan) marca TEDOM, bazate pe motoare termice ce au drept combustibil gaz metan, biogaz sau motorina. In functie de necesitati echipamentele pot produce de la 8 KWe pana la 2000 KWe, si, corespunzator, de la 19 pana la 2166 kWt.
Unitatile de cogenerare sunt utilizate in complexe industriale, magazine, spitale, hoteluri si CET-uri. In cazul utilizarii biogazului unităţile CHP sunt potrivite pentru staţii de tratare a apelor uzate, industria agricolă şi depozite de gunoi.

Domenii de activitate ale firmei

Constructii/Arhitectura Constructii industriale
Constructii/Arhitectura Tevi si tuburi
Industrie Echipament pentru energie
Metalurgie/Materiale/Chimicale Cauciuc/Produse din cauciuc
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.