black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Badila Elena

600 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Badila Elena
Badila Elena
START
Persoana de contact Elena Badila
CUI 27296642
Tip firma II
Adresa str.m.viteazu, nr.41, Avrig, Sibiu
Email Contacteaza
Telefon 0269523384
Mobil 0764764169
Website http://bijuterii-precious.ro/
 

Am luat fiinta in anul 2010, si timid am inceput sa exploram lumea bijuteriilor si accesoriilor handmade. Este o lume vasta, fascinanta, plina de mister si poveste, unde in permanenta descoperi si inveti ceva nou. Bijuteriile si accesoriile pe care noi le producem, reprezinta tocmai "drumul" acesta spre cunoastere, fiecare fiind unica in felul ei.

Bijuteriile si accesoriile noastre sunt realizate manual, din materiale pretioase si semipretioase, precum matase, pietre semipretioase (onix, coral, carneol, aventurin, angelit, cuart, malachit, zoisit, etc.), elemente placate cu aur, argint sau rodiu, cristale si perle Swarovski, dar si din metale comune care nu sunt alergice, precum argintul tibetan. Fiecare bijuterie are povestea ei. Reprezinta o incercare. Reprezinta o reusita. Design-ul este unic, foarte rar realizam bijuterii sau accesorii similare, dar si atunci este vorba de variante pe culori diferite.

Fiecare bijuterie sau accesoriu este insotit/a de "Certificat de garantie" valabil pentru 30 de zile, timp in care, bijuteria sau accesoriul dvs. este reparat gratuit sau este inlocuit/a. De asemenea aveti posibilitatea sa returnati bijuteria sau accesoriul in max.14 zile, de la achizitie, nealterat/a, in ambalajul original si primiti banii inapoi GARANTAT.

*Atat garantia cat si returul bijuteriilor si accesoriilor noastre sunt supuse unor termene si conditii.

Domenii de activitate ale firmei

Arta/Bijuterii/Cadouri Bijuterii
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.