black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Servicii » Agentii imobiliare » Birou Info Web
 
 

Birou Info Web

686 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Birou Info Web
Birou Info Web
START
Persoana de contact Adina Camara
CUI 31002710
Tip firma SRL
Adresa Strada Ion Brezoianu nr. 27, Etaj 6, Bog’Art Building, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0743 016 376
Mobil 0743016376
Website http://www.birouinfo.ro/
 

Birouinfo.ro (www.birouinfo.ro) este singura platformă imobiliară B2B independentă din România care își propune să faciliteze procesul de căutare și închiriere a spațiilor de birou într-un mod transparent, eficient și profesionist.
Platforma ajută firmele care caută spațiu de birouri să facă cea mai bună alegere cu privire la noile oferte de spații de birouri precum și la facilitățile oferite de aceste spații, prin intermediul unor instrumente inteligente și acces direct la contactele clădirilor de birouri. Portalul facilitează procesul de închiriere de birouri cu eficiență de costuri, impune transparență totală pieței de birouri, intensifică expunerea și marketarea mai eficientă a clădirilor de birouri existente. Prin arhitectura unică și template-ul bine structurat, Birouinfo.ro este un instrument remarcabil de ușor de utilizat.
Platforma se adresează tuturor „jucătorilor” de pe piața imobiliară de birouri, Birouinfo.ro fiind de asemenea un hub pentru profesioniștii domeniului, aflați în căutare de știri și evenimente specializate, tranzacții de pe piața de birouri și oportunități de carieră.
Printr-o înregistrare gratuită, companiile aflate în căutare de birouri pot trimite simultan cereri multiple de spații de închiriat direct către toate acele clădiri de birouri care se potrivesc parametrilor selectați de căutare, precum: categoria clădirii (A, B, C, clădiri verzi, clădiri în construcție etc.), localizare, chirie și suprafață.
Prin accesarea portalului Birouinfo.ro, companiile interesate de închirierea unui spațiu de birou au acces imediat la fișele complete de date ale clădirilor de birouri ofertate pe piață, incluzând fotografii, localizarea pe hartă, planuri detaliate, costuri de închiriere, specificații tehnice și ale serviciilor, precum și datele de contact directe ale proprietarilor.

Domenii de activitate ale firmei

Servicii Agentii imobiliare
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.