black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Comert » Articole pentru copii » Bretco Design Company
 
 

Bretco Design Company

2031 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Bretco Design Company
Bretco Design Company
START
Persoana de contact Breten Robert
CUI 21794982
Tip firma SRL
Adresa Str. Doamna Ghica 133, sector 2, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0213264422
Mobil 0722587844
Website http://www.feretti.ro
 

Unic importator si distribuitor al produselor FERETTI (Italia) si BRETCO DESIGN (Bulgaria). Compania noastra promoveaza numai produse de calitate in conformitate cu cerintele UE.
Foarte des parintii nu isi dau seama ca pilotele pot contine umplutura naturala si nu diversi inlocuitori sintetici cum este poliesterul, care este cel mai frecvent folosit.
Noi am gasit solutia care va satisface parintii ce cauta produse naturale , utilizand INGEO ca umplutura pentru tesaturile din bumbac de buna calitate.
Motto-ul nostru este:
"INCONJURAND COPIII CU NATURA, ESTE FILOZOFIA NOASTRA" ne motiveaza sa producem asternuturi si alte accesorii pentru copii dumneavoastra. Ne asiguram ca produsele noastre sunt anti-alergice, usor de folosit ( sistemul "EASY WASH" ) , de o buna calitate, iar designul si diversitatea produselor satisface chiar si cei mai pretentiosi parinti.

Aceasta tesatura (Ingeo),obtinuta in totalitate din graunte de porumb si folosita pentru umplerea pilotelor, ofera o incredibila izolare termica mentinand temperatura stabila in timpul somnului . INGEO detine cele mai bune proprietati de a permite penetrarea umiditatii decat oricare alte materiale naturale si sintetice. Multumita acesteia corpul copilului dumneavostra nu se va supra-incalzi, lucru ce ar afecta confortul din timpul somnului.
Va puteti simti in siguranta, aceasta tesatura este igienica! Cercetarile efectuate de Institutele de Cercetare Independente au dovedit ca nu exista reactii alergice. Tesatura INGEOâ„¢ reprezinta un mediu ostil pentru bacterii. Pilota poate fi spalata si uscata in mod repetat fiind si foarte usoara sporind comfortul copilului.

Domenii de activitate ale firmei

Comert Articole pentru copii
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.