black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Brizzyart

1080 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Brizzyart
Brizzyart
START
Persoana de contact Delia Alicu
CUI 26591407
Tip firma SRL
Adresa Calea Dorobantilor 25, Cluj-Napoca, Cluj
Email Contacteaza
Telefon 0729149592
Mobil 0729149592
Website http://www.brizzyart.ro
 

BRIZZYART este importator si distribuitor en-gross si en-detail de bijuterii din argint 925 si pietre semipretioase (geme) din tari ca India, Thailanda, Italia, Polonia, Tarile Baltice, Israel.

Firma noastra va ofera bijuterii spectaculoase, deosebite, printre care si unicate, in parte lucrate manual, modele clasice sau moderne, orientale sau geometrice, cu pietre fatetate sau cabason, de mari dimensiuni sau discrete, la preturi foarte avantajoase. Pe langa faptul ca va pun in valoare frumusetea, produsele noastre va ofera si garantia calitatii si autenticitatii lor.
La noi puteti gasi:
- inele, bratari, cercei, medalioane, coliere, seturi complete
- argint simplu sau pietre semipretioase - coral, turcoaz, cuart, onix, ochi de tigru, malachit, agat, carneol, ametist, perle de cultura, sidef alb sau colorat, scoica paua, granat, zirconiu, piatra lunii -, chihlimbar, sticla de Murano montate in argint 925.

Ca importator direct BRIZZYART ofera clientilor si colaboratorilor sai pe langa preturi foarte avantajoase la achizitionarea en-gross si garantarea prin marcaj a produselor.

O colaborare pentru deplina dumneavoastra satisfactie.

Domenii de activitate ale firmei

Arta/Bijuterii/Cadouri Bijuterii
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.