black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Servicii » Posta/Curierat » Business Courier
 
 

Business Courier

1882 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Business Courier
Business Courier
START
Persoana de contact Tiberius Boncu
CUI RO17251163
Tip firma SRL
Adresa Sos. Viilor, nr.14, sector 5, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0314100500
Mobil 0720901000
Website http://www.businesscourier.ro
 

Intr-o piata aflata in permanenta schimbare Business Courier creeaza un plus de valoare, remarcandu-se in cei cinci ani de activitate prin profesionalism si devotament.

In anul 2005, BUSINESS COURIER intra pe piata serviciilor de curierat din Romania pentru a oferi clientilor servicii specializate segmentului business to business, atat servicii de expediere documente cat si servicii de coletarie si cargo.
Suntem primii care am oferit clientilor servicii de administrare online a expeditiilor in regim curierat, precum si informatii cu privire la stadiul livrarii expeditiilor, rapoarte zilnice de livrare.

In prezent BUSINESS COURIER realizeaza servicii de curierat locale si nationale cu livrare door to door intr-un numar de 341 localitati nationale.

Planurile de viitor cuprind specializarea continua pe servicii business care sa corespunda tot mai mult nevoilor viitoare ale clientilor nostri, dezvoltarea de noi servicii si marirea retelei nationale.

Multumim clientilor nostri prezenti si potentiali pentru increderea acordata pe care ii asiguram de solidaritatea noastra pentru dezvoltarea unui business autohton romanesc.

Echipa Business Courier

Domenii de activitate ale firmei

Servicii Posta/Curierat
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.