black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Consultanta » Consultanta financiar contabila » Business Project Consult
 
 

Business Project Consult

2760 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Business Project Consult
Business Project Consult
START
Persoana de contact manolatos gabriel
CUI 19091948
Tip firma SRL
Adresa Str. sporturilor nr 8 bl 18 sc b ap 1, Sfantu Gheorghe, Covasna
Email Contacteaza
Telefon 0267312042
Mobil 0743003673
Website http://www.bpconsult.ro
 

Observand numarul scazut de firme care ofera consultanta pentru afaceri, in special consultanta pentru obtinerea de fonduri nerambursabile, la initiativa asociatilor, in luna octombrie 2006 a luat fiinta SC BUSINESS PROJECT CONSULT SRL.
Prin specialistii nostri si experienta in domeniu oferim servicii complete de consultanta si asistenta in implementarea proiectelor cu finantare din fonduri UE, intocmirea de planuri de afaceri, studii de fezabilitate si prefezabilitate si proiectare tehnica.
Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri am incheiat mai multe parteneriate, printre care il mentionam aici pe cel cu OTP Bank.
Sediul social al firmei se afla in Sfantu Gheorghe, judetul Covasna avand angajat personal specializat in domeniul financiar contabil, juridic, economic si colaborari cu firme de proiectare tehnica si constructii.
Firma dispune de tehnologie moderna, fiind dotata cu computere de ultima generatie conectate la serviciul de internet, un copiator multifunctional, fax, laptop.......
In ceea ce priveste portofoliul de clienti va putem spune ca proiectele acestora se inscriu intr-o arie larga de acoperire a fondurilor structurale, de la investitii simple pana la investitii complexe ale IMM-urilor.
Printre obiectivele principale ale societatii noastre se regasesc dezvoltarea mediului de afaceri din regiune cu ajutorul acestor finantari nerambursabile, cresterea competitivitatii sectorului economic si diversificarea activitatii IMM-urilor prin achizitionarea unor utilaje si echipamente moderne si fiabile, folosirea unor surse alternative de energie, accesul cat mai multor persoane la informatia privind posibilitatea accesarii fondurilor europene nerambursabile si accesarea propriu-zisa a cat mai multor fonduri nerambursabile.

Domenii de activitate ale firmei

Consultanta Consultanta financiar contabila
Consultanta Consultanta fiscala
Consultanta Consultanta IMM -uri
Consultanta Consultanta investitii creditori
Consultanta Consultanta management
Consultanta Consultanta marketing
Consultanta Consultanta proiecte Phare Sapard
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.