black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Consultanta » Consultanta marketing » Carmedia Concept Group
 
 

Carmedia Concept Group

910 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Carmedia Concept Group
Carmedia Concept Group
START
Persoana de contact Iulia-Mura Borcaias
CUI RO27007027
Tip firma SRL
Adresa Str. Ion Campineanu, nr. 11, Etaj 6, Sector 1, Cladirea Union International Business Center, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 031.432.67.37
Mobil -
Website http://www.carmedia-group.com/
 

Carmedia este o societate care furnizeaza servicii de publicitate outdoor, folosind un suport dinamic, targetat si cu impact foarte mare si foarte vizibil in aglomeratia urbana: autoturismul.

Cel mai important serviciu pe care il oferim este Carvertising: lipirea de autocolante publictare pe masinile personale ale soferilor.

Carvertising-ul sau publicitatea pe masini personale porneste de la ideea de a promova brandurile, produsele si serviciile advertiserilor pe masini personale prin lipirea de autocolante publicitare pe suprafata caroseriei acestora.

Acest concept este un mix perfect intre media tradiționale și publicitatea nonconvențională, tocmai datorită suportului de comunicare pe care se bazează – autovehiculul. Multumita carvertising-ului, reclama se afla tot timpul in miscare, ajunge la un numar foarte mare de privitori si atrage atentia participantilor in trafic. Este o publicitate interactiva, care nu poate fi evitata, este „eye-catching”, masurabila si care poate fi foarte targetata (atat in functie de zona, cat si de obisnuintele soferilor).

Domenii de activitate ale firmei

Consultanta Consultanta marketing
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.