black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Catalonia Inox

1696 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Catalonia Inox
Catalonia Inox
START
Persoana de contact Farkas Gabriella
CUI RO 25764399
Tip firma SRL
Adresa str.Depozitelor nr.27-29 Tirgu Mures, Targu Mures, Mures
Email Contacteaza
Telefon 0365-882.240
Mobil 0758257505
Website http://www.cataloniainox.ro
 

Societatea comerciala CATALONIA INOX S.R.L., si-a inceput activitatea in luna iulie 2009, ca si distribuitor al companiei IRESTAL GROUP, grupul fiind unul din liderii pe plan european in producerea si comercializarea semifabricatelor din oteluri inoxidabile.
Sediul central al societatii se afla in Tg.Mures. Pana in prezent am deschis doua puncte de lucru cu depozit la Bucuresti si Timisoara, care deservesc clientii din zonele respective. Pentru o acoperire geografica cat mai eficienta avem reprezentanti zonali in Baia Mare, Bacau si Constanta.
Obiectul de activitate al societatii este importul si comercializarea semifabricatelor din oteluri inoxidabile si refractare, precum si a materialelor de sudura si de prelucrare.
Obiectivul nostru principal este comun cu cel al IRESTAL GROUP, si anume satisfacerea in mod profesionist a exigentelor clientilor, prin oferirea unor produse si servicii de calitate la preturi avantajoase, deservirea prompta a clientilor, venind in intampinarea tuturor cererilor cu flexibilitate si operativitate.

Domenii de activitate ale firmei

Metalurgie/Materiale/Chimicale Inox/Piese din inox
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.