black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Auto/Moto » Automobile » corofium
 
 

corofium

2142 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei corofium
corofium
START
Persoana de contact stanciu adrian
CUI 15800478
Tip firma SRL
Adresa circumvalatiunii 51, Timisoara, Timis
Email Contacteaza
Telefon 0256/446577
Mobil 0723170345
 

s.c.COROFIUM srl are ca obiect principal de activitate prestarile servicii. Biroul principal este situat in Timisoara pe artera Circumvalatiunii nr.51 langa intrarea la P-ta Dacia iar atelierul se afla in Calea Sagului pe str.Prahova nr.12.

Infintata in anul 2003 firma are 5 ani de experienta in intermedierea documentelor de inmatriculare ale autovehiculelor din strainatate si autohtone,dar si in domeniul tahografelor si limitatoarelor de viteza unde firma detine abilitare R.A.R. si A.R.R.

Astfel sc Corofium se ocupa de toate aspectele legate de avizele si documentele ce tin de Primaria Timisoara ,RAR, Politie - serviciul inmatriculari auto, toate tipurile de asigurari, verificare tehnica periodica(ITP)

Un serviciu special in cazul persoanelor juridice ce detin mai mult de 3 autoturisme sau autoutilitare este acela prin care se tine evidenta clara a datelor la care trebuie platite sau expira :

1.ITP-ul,
2.Asigurarea obligatorie RCA,
3.Asigurarea Casco,
4.Taxa de drum,
5.Impozitul,
6.Omologarea taxi sau scoala
7.Metrologia casa marcat taxi
8.Licenta transport A.R.R.
9.Certificatul de poluare RAR( autoutilitare),
10.Dovada verificarii tahograf si limitator viteza dar si repararea celor defecte,
11.Rapoarte lunare pe soferi a diagramelor tahograf,
12.Comercializarea consumabilelor pentru aparatele tahograf de orice tip.

Un agent economic ce detine in parcul auto masini autoutilitare, are astfel nevoie de evidenta stricta a 8 tipuri de documente, fiecare din ele eliberate de alta autoritate.

Expirarea valabilitatii acestor documente atrage de la sine amenzi usturatoare, dar s.c COROFIUM nu numai ca va anunta scadenta celor 11 probleme dar le si rezolva fiind abilitata in acest sens de autoritatile respective.

Alegerea de catre dv. a pachetului de servicii atrage de la sine un comision substantial de redus totul stipulat printr-un contract ferm de prestari servicii.

De altfel toate tarifele pentru serviciile catre clientela practicate de catre noi sunt minime. Pe langa toate acestea, adaugam deplasarea catre clienti in cazurile de maxima importanta, seriozitate si promptitudine.

Domenii de activitate ale firmei

Auto/Moto Automobile
Auto/Moto Automobile si vehicole comerciale
Auto/Moto Autoutilitare
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.