black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Comunicatii/Telecomunicatii » Cabluri comunicatii » Dafo General Trading SRL
 
 

Dafo General Trading SRL

4725 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Dafo General Trading SRL
Dafo General Trading SRL
START
Persoana de contact Dafo General Trading
CUI R24113627
Tip firma SRL
Adresa Bucuresti, Sector 2, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon -
Mobil 0040744 432 747
Website http://www.dafo.ro
 

Furnizor / Distribuitor pentru:
Statii de betoane, fixe sau mobile, capaciatate 5 mc/ora –210 mc/ora beton malaxat.
Statii de mortare uscate, capacitate 10 tone mortar/ora – 150 tone mortar/ ora
Statii de betoane 4 x 4, cu autoincarcare,
Betoniere profesionale, capacitati 150 l - 460 l, coroana din fonta, inclinare volan sau maneta, roti metalice cu cauciuc, motor electric sau benzina/motorina si betoniere hidraulice pe 2 sau 4 roti, capacitati 500 l - 1500 l, cu sistem de cintarire electronic pentru agregate si dozare apa.
Vibroprese semiautomate/ automate si linii comptele pentru fabricare blocheti (boltari), pavele, borduri, rigole, dale, etc.
Vibroprese automate / semiautomate / stationare sau mobile, pentru fabricare tuburi din beton cu diametrul intre 0,1 si 3,00 m, lungime intre 1,00 si 2,50 m, camine, rigole, podete, rezervoare apa, casiuri, rigole, diverse elemente speciale din beton.
Matrite metalice profesionale pentru orice tip de vibroprese - fabricare boltari, pavele, borduri,rigole, coame, tuburi din beton.
Malaxoare verticale (planetare) si orizontale dublu ax pentru betoane
Silozuri metalice, fixe sau mobile (orizontale), pentru ciment.
Masini si Utilaje specializate , hidraulice si pneumatic (vacuum), pentru montat (pus) pavele si borduri. Productivitate 100 mp pavaj/ora.
Masini si echipamente pentru montat / montaj pavele /pavaje, borduri, dale de beton, etc, folosind tehnologia cu vacuum.
Echipamentele pot fi montate pe un transportor special cu senile sau pe orice motostivuitor, mini-excavator, autoincarcator, etc.
Actionarea echipamentului poate fi electrica sau cu motor pe benzina sau diesel.
Echipamentele de ridicat / manipulat materiale cu tehnologia prin vacuum pot functiona si ca statie de lucru independenta pentru sortarea / manipularea diverselor materiale sau piese, in cadrul unui anume proces tehnologic.


Mașini pentru formare polistiren expandat (EPS) de concepție noua, multifunctionale, care pot lucra cu material nou sau cu material EPS reciclat până la 100%. Piesa mobilă este echipată cu o placa mobila cu control electronic al poziției, care permite formarea a doua straturi de densitati diferite și / sau cu diferite tipuri de materiale. Această caracteristică permite modificarea grosimii placii, fără a modifica matritaMasini pentru formare blocuri din polistriren expandat EPS si masini pentru taiere blocuri de polistriren expandat EPS.

Cabluri Comunicatii - Fibra Optica / Fibre Optice, ADSS, Fig.8, Single Mode, Unitube sau Multitube pentru montaj aerian sau ingropat, armat sau ne-armat, “drop cables” sau “microfibra”, conform specificatiei dorite.

Domenii de activitate ale firmei

Comunicatii/Telecomunicatii Cabluri comunicatii
Constructii/Arhitectura Echipamente constructii
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.