black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Danadi

2064 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Danadi
Danadi
START
Persoana de contact Cristina Utureanu
CUI RO6776273
Tip firma SRL
Adresa Zona Metropol -Mamaia, Constanta, Constanta
Email Contacteaza
Telefon 0341.412.541
Mobil -
Website http://www.hotel-splendid.ro
 

Complexul Splendid de 4 stele din Mamaia, inaugurat in iunie 2007, a fost proiectat si gandit ca un mic centru de business accomodation, astfel incat va putem oferi dumneavoastra, partenerilor dumneavoasta de afaceri, cat si angajatilor, pachete de servicii complete.
Dispunem de 66 de locuri de cazare (camere duble, matrimoniale, apartamente) dotate cu TV, minibar, conexiune la internet nelimitata si gratuita, telefon nationala si international, uscatoare de par in baie si priza pentru aparat de ras in fiecare baie, instalatie de climatizare vara-iarna, saltele ortopedice, truse de baie complete, halate.
Pe langa conditiile si confortul din spatiile de cazare, venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii specifice turismului de business: redactarea si transmiterea de documente (fax, e-mail, posta); multiplicarea documentelor; primirea/transmiterea mesajelor si a corespondentei; conexiune la internet wireless in receptie si sala de conferinte.
Alte servicii si facilitati:
- restaurant cu meniu traditional romanesc si international; salon de masaj; sauna; informatii turistice si culturale; pastrarea obiectelor de valoare; trezirea la cerere; ziare gratuite in hol; parcare si paza electronica; rezervari de locuri in unitatile de alimentatie publica; asigurarea cu umbrele pana la mijlocul de transport; pastrarea obiectelor uitate si informarea clientilor; spalat, curatat si calcat lenjerie/imbracaminte.
Pentru evenimente speciale, teambuiding-uri, work-shop-uri, seminarii, cursuri, prezentari, va putem oferi sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri, situata la ultimul etaj, compusa din foaier, toalete, sala propriu-zisa, avand urmatoarele dotari: retroproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem audio (boxe + microfon); DVD player; internet wireless.
Cu o capacitate mai mica, 12 locuri + secretar, sala de sedinte va asteapta pentru intalniri de afaceri, work-shop-uri de comunicare.
Toate cele de mai sus se pot viziona pe site-ul nostru www.hotel-splendid.ro, galeria foto sau turul virtual al complexului.
Speram sa va avem si pe dumneavoastra printre oaspetii nostri si sa ne deveniti clienti fideli.

Domenii de activitate ale firmei

Turism/Sport/Divertisment Hoteluri, moteluri, pensiuni
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.