black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Datafin Consulting

825 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Datafin Consulting
Datafin Consulting
START
Persoana de contact Ovidiu Iancu
CUI 18363696
Tip firma SRL
Adresa Str. Roman Ciorogariu nr.8, Oradea, Bihor
Email Contacteaza
Telefon 0359428278
Mobil 0746933329
Website http://www.datafin.ro/
 

Sub Brandul Datafin Consulting gasiti o echipa de specialisti in domeniul financiar contabil si fiscal, specializata in prestarea serviciilor de expertiza contabila, contabilitate si consultanta financiar-contabile, resurse umane si salarizare. Aceste servicii se adreseaza firmelor mici si mijlocii de pe teritoriul judetului Bihor si nu numai.
Suntem partenerul ideal pentru cei interesati de servicii financiar-contabile profesionale care vor sa detina avantajul evidentei contabile complete si corecte, pentru cei ce doresc sa fie pregatiti oricand pentru un control fiscal si nu in ultimul rand sa fie informati asupra implicatiilor fiscale ale afacerilor pe care le deruleaza.
Fiind membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor autorizati din Romania respectam cu strictete standardele profesionale emise de CECCAR precum si legile romanesti in vigoare.
Va invitam sa descoperiti posibilitatile prin care va puteti indeplini obiectivele propuse in conditiile unui raport beneficiu-cost maximizat, contactandu-ne si stabilind o intalnire cu unul dintre consultantii nostri.

Domenii de activitate ale firmei

Economie/Finante Audit financiar contabil
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.