black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Ambalaje » Ambalaje lemn » DDCA Romania
 
 

DDCA Romania

1768 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei DDCA Romania
DDCA Romania
START
Persoana de contact Nicoleta Manole
CUI RO14795721
Tip firma SRL
Adresa str.PRINCIPALA NR.21/A, Covasna, Covasna
Email Contacteaza
Telefon 0268/338138
Mobil 0728137573
Website http://www.palletbiz.ro
 

Firma DDCA Romania apartine grupului danez PALLETBIZ, unul din cei mai mari producatori paneuropeni de ambalaje din lemn (paleti, rame din lemn) marca PalletBiz, avand filiale in toata zona balcanica: Polonia, Romania, Bulgaria,de asemenea Lituania , Ungaria si Ukraina.

In Romania, suntem cei mai mari producatori de paleti din lemn, firma fiind atestata EPAL, (European Pallet Association), inca din 2004. EPAL este cea mai importanta organizatie de producatori europaleti (www.epal-pallets.org ), recunoscuta pentru standardul inalt de calitate. DDCA Romania este afiliata organizatiei germane (DB), toti paletii fiind auditati de catre SGS Germany, una din cele mai mari firme de audit din lume.

De asemenea, detinem licenta EPAL pentru reparatii europaleti, fiind prima companie care a avut aceasta licenta in Romania. Ce inseamna licenta EPAL de reparatii? Un europalet deteriorat, pentru a fi reutilizat in conditii optime atat de calitate cat si de siguranta, nu poate fi reparat decat de firme autorizate EPAL, care atesta faptul ca paletul reparat respecta intocmai normele de siguranta la fel ca unul nou.

DDCA are licenta fitosanitara pentru tratament termic al paletilor conform Normei FAO ISPM 15(IPPC), necesara pentru exportul de ambalaje in UE. Pe scurt, acest marcaj aplicat pe palet certifica faptul ca, elementele din lemn componente au fost tratate termic la o temperatura de 60 grade C, timp de cel putin o jumatate de ora, astfel incat toate microorganismele existente in lemn, devin dupa aceasta operatie inactive. Mentionam ca din 2005, orice ambalaj exportat in UE trebuie sa indeplineasca acesta cerinta.

Firma noastra ofera clientilor servicii complete de consultanta in ambalare , precum si servicii de sortare si reparatii ambalaje din lemn la sediul lor, colectare paleti deteriorati si inlocuire cu paleti noi , astfel ca firmele se pot concentra pe activitatea lor de baza, lasand in seama noastra gestionarea flotei de ambalaje.

In functie de cerintele clientilor, producem orice alte ambalaje din lemn.

Firma are centrul de productie in Tamasfalau, langa orasul Covasna, un nr de 55 angajati si o capacitate de productie de 60 000 de paleti pe luna.

Pentru orice alt tip de ambalaj din lemn aveti nevoie, va rugam nu ezitati sa ne contactati!

Domenii de activitate ale firmei

Ambalaje Ambalaje lemn
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.