black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Dunarea Salbatica

2895 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Dunarea Salbatica
Dunarea Salbatica
START
Persoana de contact Cristian Hasnas
CUI R14012064
Tip firma SA
Adresa Visana 2 bl.25 a ap 10 sect.4, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0212326202
Mobil 0722680402
Website http://www.wilddanube.ro
 

Croaziere in Delta Dunarii cu hotel plutitor 3 stele "Anastasia", birdwatching, pescuit, excursii cu ambarcatiuni cu motor, aventura, relaxare.

Valoarea pe care compania nostra o adauga serviciilor turistice consta in faptul ca suntem proprietarii unui hotel plutitor cu 16 locuri de cazare, respectiv 8 camere clasificat la trei stele – Anastasia, care este echipat cu toate facilitatile si dotarile (aer conditionat in fiecare camera si restaurant, baie proprie cu cabina de dus pentru fiecare camera, generator si motoare silentioase, de ultima generatie, instalatii de filtrare de calitate etc) necesare pentru satisfacerea la standard ridicat a cerintelor si confortului , chiar si ale celor mai pretentiosi clienti.

Hotelul este deservit permanent de personalul nostru calificat si bine pregatit.

In gama noastra de servicii veti putea regasi produse turistice variind de la simpla cazare sau excursii in Delta Dunarii cu barci cu motor, croaziere in zone pitoresti si salbatice, pescuit etc pana la programe personalizate (“tailor made”) discutate si prezentate clientilor.

Va invitam in hotelul nostru plutitor – Anastasia, unde veti experimenta cu mare placere apropierea de una din ultimele zone de natura nealterata ale Europei.

Domenii de activitate ale firmei

Turism/Sport/Divertisment Agentii de turism
Turism/Sport/Divertisment Vanatoare si Pescuit Sportiv
Turism/Sport/Divertisment Hoteluri, moteluri, pensiuni
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.