black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Mobilier/Produse din lemn » Mobila » DYLAN DESIGN PROMOTION
 
 

DYLAN DESIGN PROMOTION

2961 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei DYLAN DESIGN PROMOTION
DYLAN DESIGN PROMOTION
START
Persoana de contact D. MARIUS
CUI RO8691823
Tip firma SRL
Adresa B-DUL GHENCEA,NR154A,ET1, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon -
Mobil -
Website http://www.canapele-DDP.ro
 

DYLAN DESIGN PROMOTION reprezinta o companie moderna, ce se adreseaza celor care stiu sa aprecieze calitatea si serviciile superioare.
Indiferent de stilul pe care doriti sa il adoptati, produsele pe care le gasiti in showroom-urile noastre va fac alegerea mai usoara.
Designul modern, functionalitatea, fiabilitatea si calitatea canapelelor si a accesoriilor utilizate sunt argumente in stabilirea unui raport pret/calitate care este, cu siguranta, cel mai competitiv dintre cele existente in prezent pe piata romaneasca a mobilei.

DYLAN DESIGN PROMOTION importa si comercializeaza canapele si fotolii, dormitoare, decoratiuni, masute, cu un design nou pe piata romaneasca, in diferite forme, culori si materiale: piele naturala, stofa, lemn, sticla, inox. Scheletul canapelelor este fabricat din lemn masiv de esenta tare ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice. Spatarele canapelelor sunt realizate dintr-un ansamblu compus din chinga elastica si spuma poliuretanica cu densitatea cuprinsa intre 20 - 35 kg/m patrat in timp ce pernele sezutului sunt realizate din spuma poliuretanica cu densitatea mai mare de 35 kg/m patrat.

Domenii de activitate ale firmei

Mobilier/Produse din lemn Mobila
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.