black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Echo Rom Proiect

2185 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Echo Rom Proiect
Echo Rom Proiect
START
Persoana de contact Birleanu Ionel
CUI 16628487
Tip firma SRL
Adresa Str. Fabrica de Chibrituri Nr. 48, Sector 5, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 021 3130205
Mobil -
Website http://www.echorom.ro
 

Echo Rom Proiect este o companie tanara si dinamica profilata pe activitati de proiectare, inginerie si marketing pentru sisteme tehnologice de transport fluide in industria alimentara – vinificatie, ape minerale, lapte, bere, ulei si alte lichide alimentare.
Proiectam, executăm şi implementăm sisteme specializate de automatizări pentru industria vinului si domenii conexe, ce au la baza conceptul “easy” – uşor de utilizat, uşor de întreţinut, usor de dezvoltat.
Propunem soluţii pentru eficientizarea procesului tehnologic: automatizare receptie struguri, distributie mustuiala, automatizare distributie must si vin, controlul temperaturii de fermentare, instalatii de sapalare (CIP) si sisteme de curatare si detartrare baric, trasee tehnologice din inox, trasee tehnologice pentru racire, monitorizare temperatura, umiditate, presiune
Pentru industria alimentara proiectam si executam scari in spirala sau drepte, platforme din inox, balustrade industriale sau diverse modele de mobilier din inox.
Asiguram partenerilor noştri servicii de consultanta, proiectare, montaj si punere in functiune, servicii de garantie, postgarantie si mentenanta.
Adaptarea flexibila la o piata dinamica si in continua schimbare, capacitatea de inovatie si managementul costurilor sunt principalele avantaje propuse partenerilor nostri.

Domenii de activitate ale firmei

Alimente/Bauturi Utilaje industria alimentara
Ambalaje Echipamente pentru ambalat
Electrice/Electronice Aparate de masura si control
Electrice/Electronice Instalatii electrice
Electrice/Electronice Senzori
Industrie Automatizari industriale
Industrie Confectii metalice
Industrie Pompe/Hidrofoare
Industrie Robineti, Vane, Valve
Industrie Service
Metalurgie/Materiale/Chimicale Inox/Piese din inox
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.