black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Energie » Energie electrica » Energy Distribution Services
 
 

Energy Distribution Services

1680 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Energy Distribution Services
Energy Distribution Services
START
Persoana de contact Octavian Georgescu
CUI RO24798903
Tip firma SRL
Adresa Cristofor Columb nr. 8, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0212103376
Mobil 0212103376
Website http://www.energydistribution.ro
 

Societatea Energy Distribution Services este unul dintre furnizorii noi de energie electrica de pe piata romaneasca. Compania detine deja un portofoliu important de client si isi propune să construiască noi parteneriate pe termen lung.
            
Datorita liberalizarii pietei de energie, va puteti alege furnizorul de energie electrica indiferent de modul de utilizare, tipul de consum sau cantitatea de energie consumata.

Energy Distribution Services asigură servicii complete în domeniul furnizării de energie electrică, oferind clienţilor soluţii dedicate şi adaptate cerinţelor specifice.

Schimbarea furnizorului de energie electrica se face cu un efort minim din partea dumneavoastra si fara nici o intrerupere in fluxul de productie.

Energy Distribution Services va ofera consultanţă pentru realizarea prognozelor de consum, rapoarte de consum lunare şi anuale. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul derulării contractului pentru a va oferi asistenta.

Suntem convinsi ca sunteti interesati de reducerea costurilor si de aceea va invitam sa ne contactati pentru stabilirea unui parteneriat stabil si de durata.
www.energydistribution.ro

Domenii de activitate ale firmei

Energie Energie electrica
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.