black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Enyapack Com

1180 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Enyapack Com
Enyapack Com
START
Persoana de contact Enisor Radu
CUI 26694569
Tip firma SRL
Adresa FAGARAS, UNIRII 20/10 BRASOV, Fagaras, Brasov
Email Contacteaza
Telefon 0368819709
Mobil 0744338214
Website http://www.enyapack.ro
 

Enyapack va propune o gama diversificata de ambalaje din materiale plastice, aluminiu si carton, destinate companiilor si firmelor ce activeaza in industria alimentara, cat si industriala, societatilor de catering, fast-food, restaurantelor, cantinelor si a altor firme de profil. Compania noastra va ofera casolete, caserole din material plastic transparent sau colorat, cutii cu sau fara capac, cofrage de oua gaina si cofrage oua prepelita, caserole, casolete din aluminiu, tacamuri, pahare, farfurii toate in diferite forme si marimi.

Puteti conta pe calitate :
Enyapack va ofera produse de cea mai buna calitate, livrare promta si preturi competitive. Va stam la dispozitie prin profesionalism si seriozitate va ajutam sa selectati produsele de care aveti nevoie conform necesitatilor Dvs, va ghidam prin procesul de selectie si comanda si ne vom asigura ca totul merge perfect.
Scopul nostru este acela de a fi la inaltimea asteptarilor clientilor nostri, oferindu-le produse de calitate, in timp util si la cele mai bune preturi.

Noutati :
Enyapack vine in sprijinul Dvs pentru alegerea cea mai buna a ambalajului necesar colaborand in permanenta informandu-va despre noutatile pe care le putem oferi .

Domenii de activitate ale firmei

Ambalaje Ambalaje mase plastice
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.