black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Expert Design Concept

1171 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Expert Design Concept
Expert Design Concept
START
Persoana de contact Mihaela Serban
CUI RO27917090
Tip firma SRL
Adresa Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 0214400496
Mobil 0765487799
Website http://www.expertdesigngroup.ro
 

Umbrire exterioara: jaluzele exterioare, storuri exterioare si copertine retractabile

Storurile, jaluzelele exterioare si copertine retractabile fac parte din grupul de produse din tehnica de umbrire exterioară care sunt cel mai bine cunoscute şi cel mai des folosite la clădirile cu arhitectură modernă, dar nu numai. Jaluzelele exterioare au devenit elemente indispensabile ale clădirilor cu suprafeţe vitrate mari, insa sunt utilizate şi în mediul industrial, jaluzele exterioare si storuri pentru hale de producţie, la ferestrele caselor, storuri exterioare pentru parcuri rezidenţiale sau jaluzele exterioare pentru case particulare.

Copertine retractabile, Rolete de exterior, Sistem veranda, Jaluzele exterioare, Grilaje mobile

Produsele noastre: copertine retractabile, rolete de exterior, jaluzele exterioare, sistem veranda si grilaje mobile, se adreseaza oricarei persoane care doreşte control asupra luminii solare, control asupra cantităţii de lumină ce intră în încăperi, control al climatului din interior (birouri, hale, săli etc.).

Expert Design Group: Consilier in alegerea produsului ideal

Prin luarea în considerare a cerinţelor pretinse de beneficiar, locaţia montajului, arhitectura clădirii etc., se poate alege produsul, modelul şi modul de acţionare cel mai potrivit, care asigură pe termen lung cele mai multe beneficii. (Copertine retractabile, Grilaje Mobile, Jaluzele Exterioare)

Domenii de activitate ale firmei

Constructii/Arhitectura Amenajari interioare/exterioare
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.