black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Industrie » Confectii metalice » Expert Reparatii
 
 

Expert Reparatii

709 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Expert Reparatii
Expert Reparatii
START
Persoana de contact Ion Dragoi
CUI 17800474
Tip firma SRL
Adresa Comuna Taşca, Judeţul Neamţ, Bicaz, Neamt
Email Contacteaza
Telefon 0233253125
Mobil 0724034657
Website http://www.expertreparatii.ro
 

SC Expert Reparatii, din comuna Tasca, judetul Neamt, executa la comanda, dupa proiecte proprii sau ale clientilor, o gama foarte larga de confectii metalice: porti, garduri, balustrade, scari, grilaje, tubulaturi, cosuri centrale, elemente decorative, etc.
Dispunem de personal calificat de specialitate si avem in dotare o gama larga de instalatii si utilaje (hala de productie confectii metalice: strung, masini de gaurit si filetat, freza, aparate de sudura, flexuri, polizoare) care ne permit sa satisfacem standardele impuse de beneficiari.
Raspundem cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor si ne asiguram sa oferim cel mai bun raport calitate- pret.
De asemenea, societatea este certificată ISO 9001/2008 si ISO 14001/2005. precum şi autorizată I.S.C.I.R pentru intretinere si revizie macarale, intretinere si revizie mecanisme de ridicat, intreţinere si revizie stivuitoare, supravegherea si verificarea tehnica in utilizare a instalatiilor/echipamentelor din domeniul ISCIR.

Domenii de activitate ale firmei

Industrie Confectii metalice
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.