black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Faberlic

2031 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Faberlic
Faberlic
START
Persoana de contact Petrov Diana
CUI R15637436
Tip firma SRL
Adresa B-dul Nicolae Balcescu, nr. 32-34, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon -
Mobil 0744827928
 

Faberlic este o companie multinationala  care a fost infiintata in 1997.
Compania detine 17 patente.
 2001  -  Au fost comercializate primele produse sub marca Faberlic in Rusia si tarile CIS.
 2002  -  Laboratoarele din Franta au inceput sa furnizeze produse Faberlic pietelor de desfacere din Europa, una dintre cele mai importante fiind Polonia.
 2003  -  Sediul Central Faberlic s-a stabilit in Franta.
 2004  -  S-au inaugurat pietele  din Romania, Ungaria si Germania.
   Desi istoria activitatii sale este relativ scurta, Faberlic se mandreste cu numeroase diplome si medalii la expozitia internationala  “INTERCHARME”. De asemenea, Faberlic a intrat in Registrul National al Producatorilor de Cosmeticede Calitate Superioara, iar ambalajele sunt ecologice si reciclabile.
   Faberlic coopereaza strans in obtinerea formulelor cu laboratoare internationale de varf: Uniqema Gattefose, ICP, Pentapharm. Pentru dezvoltarea liniilor de produse destinate machiajului, cu Intercos din Italia (lider in fabricarea produselor pentru numeroase companii  cosmetice din intreaga lume, cum ar fi Christian Dior, Clarins, Estee Lauder, Yves Saint Laurent) si cu Fiabilia din Franta.
   Ambalajele cosmeticelor sunt asigurate de Brivaplast! & Zignago din Italia.
   Pentru dezvoltarea gamelor de parfumuri si cosmetice Faberlic colaboreaza cu artisti din lumea intrega, precum Pierre Bourdon ( creatorul parfumurilor Davidoff–Lancaster si Christian Dior) si Chiara Fantig (director artistic al casei Nina Ricci) care este creatoarea produselor de machiaj Faberlic.
   Dupa doar 8 ani de activitate, firma functioneaza cu succes pe plan international, continuand sa se extinda rapid in tot mai multe tari. Este o companie tanara, bine organizata si flexibila. Ofera multe avantaje Consultantilor si Clientilor sai si se adapteaza foarte bine cerintelor vietii omului modern.

Domenii de activitate ale firmei

Comert Cosmetice si parfumerie
Comert electronic Cosmetice
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.