black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Geospect

5523 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Geospect
Geospect
START
Persoana de contact Vultureanu Irinel
CUI 6777716
Tip firma SA
Adresa Calea Bucuresti, Bl M16, parter, Craiova, Dolj
Email Contacteaza
Telefon 0251438101
Mobil 0741640623
Website http://geospect.go.ro
 

Reprezentant unic Gaz Industrie, Geko; distribuitor autorizat Bosch, Georg Fischer, Knauf PFT, Rothenberger, Agent Trade, Zass .

S.C. GEOSPECT S.A.
Societatea s-a înfiintat în 1994 si si-a orientat atentia spre sectorul – industrie, considerând ca este în continua dezvoltare si având personalul necesar pentru desfasurarea activitatii.
Activitatea principala a fost initial de comert – comercializare de scule electrice si pneumatice de mâna marca Bosch si asigurare de service pentru acestea. Pe masura ce societatea noastra s-a dezvoltat, în prezent numara 55 angajati profesionisti: ingineri, economisti si tehniceni de înalta calificare, activitatea s-a diversificat orientându-se si spre alte domenii.
Activitatea actuala:
I. reprezentant unic al firmei franceze GAZ INDUSTRIE - incalziri industriale: tuburi si panouri radiante, aeroterme, generatoare de aer cald.
II. reprezentant unic al firmei germane Metalwarenfabrik Gmbh - producator de grupuri electrogene GEKO.
III. distribuitor al firmei germane BOSCH - scule de mana - electrice, pneumatice si de inalta frecventa (cu convertizor) .
IV. distribuitor autorizat al firmei BOSCH – REXROTH – MANNESMANN – cilindri hidraulici, distribuitoare hidraulice, pompe hidraulice, etc.
V. distribuitor al firmei germane GEORG FISCHER - masini de prelucrat capete de tevi metalice; sanfrenare, fatetare, debitare
VI. distribuitor autorizat al firmei PFT (KNAUFF Austria) - masini de transport si aplicare mecanizata a mortarelor; masini de zugravit.
VII. distribuitor autorizat Agent Trade - pompe-hidrofoare-motopompe; aparate de spalat cu jet; compresoare si scule pneumatice; aparate pentru sudare; grupuri generatoare de curent si sudura; utilaje pentru constructii; masini agricole; motoare termice si accesorii; utilaje pentru prelucrarea lemnului.
VIII. Distribuitor autorizat ROTHENBERGER - dispozitive folosite pentru eliminarea fitingurilor, dispozitive de presare a fitingurilor, filetare, scule pentru instalatii din tevi, tehnica de verificare, de curatare, de congelare, lipire si sudare, dispozitive si echipamente pentru tevi din plastic, echipamente pentru desfundat conducte, tehnica de perforare .
IX. distribuitor autorizat ZASS - aparate de aer conditionat
X. Service autorizat pentru garantie si postgarantie
Colaborand cu firma noastra, cele 4 echipe mobile de service vor putea raspunde oricarei solicitari, in orice zi a saptamanii in orice parte a tarii, (timpii de raspuns la solicitari pentru revizii si reparatii vor fi cuprinsi intre ½ ore si 72 de ore pentru zonele aflate la o distanta mai mare de 500 km

Domenii de activitate ale firmei

Constructii/Arhitectura Unelte si scule
Industrie Automatizari industriale
Industrie Masini/Utilaje
Industrie Service
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.