black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Infinity

3714 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Infinity
Infinity
START
Persoana de contact Roxana Crisu
CUI 17713068
Tip firma SRL
Adresa Str. Targovistei 11, Ploiesti, Prahova
Email Contacteaza
Telefon 0244/582882
Mobil 0344/801143
Website http://www.infinity-trade.ro
 

Compania Infinity este importator exclusiv si distribuitor la nivel national al unei game largi de produse de calitate superioara, ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta (cosmetice, parfumuri, bijuterii, articole de imbracaminte, lenjerie de pat, articole de marochinarie, produse pentru igiena personala, produse pentru ingrijirea locuintei, vase de bucatarie, cosmetice auto).

Inscriindu-va ca reprezentant in reteaua de vanzari directe a companiei, obtineti ocazia de a va completa veniturile fara a fi nevoit/a sa investiti. In plus, beneficiati de reduceri de 30% la fiecare produs comandat (in functie de categoria si de valoarea comenzii) si va puteti bucura de oferte promotionale speciale adresate reprezentantilor. De asemenea, reprezentantii cei mai perseverenti pot castiga periodic premii in bani, produse sau excursii in strainatate pentru doua persoane.

Inscrierea in reteaua de vanzari directe este gratuita, fiecare nou reprezentant primind un pachet de inscriere ce cuprinde materiale si informatii utile. Recomandand noi reprezentanti pentru primul nivel, obtineti un comision in valoare de 3% din totalul vanzarilor realizate de aceia. Comisionul de recomandare pentru primul nivel poate ajunge in medie la 1000 RON/luna. In functie de volumul de munca, puteti castiga in decursul unei luni cel putin 500 euro net.

Sistemul “Livrare la domiciliu” permite consumatorilor sa intre rapid in posesia produselor, livrarea facandu-se in termen de 48 de ore de la plasarea comenzii prin telefon sau email. Comenzile se achita in termen de 30 de zile de la data facturarii, in perioadele promotionale, termenul fiind prelungit pana la 40-45 de zile.

De asemenea, va puteti face cumparaturile on-line, folosind site-ul nostru, www.infinity-trade.ro, fie ca sunteti reprezentant sau nu.

Domenii de activitate ale firmei

Comert Aparatura electrica
Comert Articole imbracaminte
Comert Articole pentru copii
Comert Carti
Comert Cosmetice si parfumerie
Comert Diverse
Comert Electrocasnice
Comert Marochinarie
Comert Produse de uz casnic
Comert Produse igiena
Confectii/Incaltaminte Articole pentru copii
Confectii/Incaltaminte Confectii
Confectii/Incaltaminte Marochinarie
Confectii/Incaltaminte Textile
Cultura/Educatie/Training Carti
Electrice/Electronice Electrocasnice
Sanatate/Cosmetica Produse cosmetice
Sanatate/Cosmetica Produse igiena personala
Comert electronic Arta/Bijuterii/Cadouri
Comert electronic Articole pentru copii
Comert electronic Carti/Reviste/Ziare
Comert electronic Confectii/Incaltaminte
Comert electronic Cosmetice
Comert electronic Electrice/Electronice
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.