black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Jeka Turism

2869 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Jeka Turism
Jeka Turism
START
Persoana de contact Negrila Constantin
CUI R24115
Tip firma SRL
Adresa Aleea Textilistilor Nr.1 Bl.MY1 Ap.13-14 Sector 3 Bucuresti Romania, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 021/255.19.33
Mobil 0722.290.867
Website http://www.jeka.ro
 

Jeka ofera:

A. Cazari orase Europa, sejururi mare, sejururi munte - pentru cupluri, familii cu copii, grupuri - pentru turistii care calatoresc cu autoturismul propriu, trenul sau avionul (curse regulate).

B. Vacante pentru grupuri de elevi si studenti in casele de vacanta Jeka din Austria, Elvetia, Croatia si Cehia si circuite in Europa (transport cu autocarul)

C. Experienta de 15 ani in organizarea de vacante in Europa pentru turistii romani.

D. Asistenta in realizarea unor proiecte de vacanta. Inainte de solicitarea unei oferte, clientii se pot adresa la Jeka (in scris sau telefonic) pentru alegerea destinatiei, mijlocului de transport, traseului, hotelurilor care sa corespunda tipului de vacanta preconizata (de odihna, de recreere, de vizitat obiective turistice).

E. Hoteluri recomandate
Deoarece clasificarile oficiale si fotografiile de pe website-urile hotelurilor nu corespund intotdeauna cu realitatea, agentia noastra recomanda anumite hoteluri in functie de impresiile clientilor Jeka sau altor turisti care au fost cazati in hotelurile respective (impresii preluate de pe internet).

Pentru destinatiile cele mai solicitate, reprezentantii Jeka viziteaza periodic hotelurile respective, fac fotografii ale camerelor si facilitatilor hotelurilor.

Hotelurile vizitate de reprezentantii Jeka sunt cele care au fotografii in “Galerie Foto” din sectiunea “Hoteluri recomandate de Jeka” de pe prima pagina a website-ului nostru.

F. Operativitate
Jeka are numai colaborari directe cu peste 30 de parteneri externi, tour-operatori sau sisteme de rezervari on-line ce asigura un raspuns rapid la solicitarile clientilor.

G. Oferte complete
Pentru destinatiile cele mai solicitate, Jeka are intotdeauna o oferta cu cat mai multe hoteluri, pentru a satisface toate cerintele clientilor, in functie de buget, pozitie, facilitati sau alte caracteristici.

Vacanta placuta cu Jeka!

Domenii de activitate ale firmei

Turism/Sport/Divertisment Agentii de turism
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.