black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Economie/Finante » Consultanta financiar bancara » Julian&Asociatii Business
 
 

Julian&Asociatii Business

1235 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Julian&Asociatii Business
Julian&Asociatii Business
START
Persoana de contact Iulian Zaharia
CUI 17542340
Tip firma SRL
Adresa Bd. Matei Basarab, Bl. A1(Bara Comerciala) , Sc A, Ap 2, Slobozia, Ialomita
Email Contacteaza
Telefon 0243235346
Mobil -
Website http://www.julian.ro
 

Agentia imobiliara JULIAN & ASOCIATII reprezinta una dintre societatile de tranzactii imobiliare care îsi desfasoara activitatea în principal în judetul Ialomita, dar poate oferi servicii/reprezentare si în alte zone ale tarii

JULIAN & ASOCIATII constituie o abordare noua pe piata imobiliara din Ialomita, în care principala misiune este satisfactia clientilor. Agentia noastra analizeaza în mod responsabil si obiectiv cererea si oferta fiecaruia dintre dumneavoastra.

Detinem o baza de date extinsa ce include proprietati amplasate în toate zonele judetului Ialomita, astfel, apelând la serviciile de calitate oferite de catre colectivul nostru, veti economisi timpul dumneavoastra valoros si veti avea siguranta tranzactiei.

În premiera pentru piata imobiliara ialomiteana, JULIAN & ASOCIATII ofera consultanta si servicii de intermediere financiara, atât pentru achizitia de imobile, cât si pentru alte dorinte ale dumneavoastra.

Prin parteneriatele încheiate cu prestigioase banci românesti va stam la dispozitie cu o oferta diversificata adaptata necesitatilor clientilor nostri.

Va oferim asistenta pentru orice tip de credite destinate persoanelor fizice sau juridice, întocmirea dosarului de creditare si acordarea creditului desfasurându-se în cel mai scurt timp posibil.Fiind necesare cel mult doua întrevederi, una pentru stabilirea conditiilor cele mai avantajoase si a doua pentru semnarea contractelor, sumele necesare investitiilor dumneavoastra vor fi virate în cont, fiind disponibile pentru orice operatiuni doriti.Pentru toate serviciile de intermediere financiara JULIAN & ASOCIATII nu percepe niciun comision sau taxa, consultanta si serviciile de intermediere financiara fiind gratuite. Mai mult...

Suntem interesati de cresterea si mentinerea la un standard cât mai înalt a calitatii serviciilor noastre si va vom retine atentia cu cele mai bune oferte care sa corespunda solicitarilor.
Va oferim cele mai eficiente mijloace pentru succesul tranzactiei dumneavoastra.

Va stam la dispozitie în orice problema de ordin judiciar, notarial si bancar pe toata durata contractului, cât si dupa aceea.

Domenii de activitate ale firmei

Economie/Finante Consultanta financiar bancara
Servicii Agentii imobiliare
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.