black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Katech

1859 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Katech
Katech
START
Persoana de contact Departament Vanzari
CUI RO 22980711
Tip firma SRL
Adresa IASI, Iasi, Iasi
Email Contacteaza
Telefon ------
Mobil 0752126857
Website http://www.echipamente-scule.ro
 

S.C. KATECH S.R.L. este o companie romaneasca, ce isi propune sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai, oferind o gama larga de produse si servicii de calitate pentru satisfacerea unui numar cat mai mare de cerinĊ£e.
Inca de la inceput s-a dorit ca societatea sa se incadreze in cadrul companiilor ce comercializeaza produse premium, lucru ce a fost realizat si apreciat de catre colaboratori, datorita menĊ£inerii in permanenta a unui standard foarte ridicat. In momentul de fata comercializam scule si echipamente profesionale, cum ar fi testerele de tensiune, scule electrice, generatoare, accesorii, abrazive, solutii de insurubare, unelte, compresoare, scule de mana profesionale, surubelnite, multimetre, echipament electric, unelte si scule de mana profesionale, multimetre digitale, testere de sarcina, scule auto, componente, scule pentru constructii, chei tubulare, scule pneumatice, scule de masura, scule profesionale de mana, consumabile pentru industrie, tester de izolatie, chei fixe, automatizari, scule de mana profesionale, scule pop nit, continuitate, echipamente si scule pentru service auto, burghie, chei dinamometrice, chei imbus, aparate de masura, foarfeci de tabla, testere, testerele si multimetre digitale genti de scule, clesti, surubelnite, chei imbus , truse de scule, testere digitale, genti de scule, scule esd, scule pentru instalatii, chei combinate, clesti ampermetrici digitali, multiplicatoare de cuplu, echipamente service auto, echipamente spatii verzi, echipamente profesionale pentru curatenie,scule electrice,scule pneumatice, compresoare, pompe si motopompe, grupuri electrogene, instrumente de masura si topografie, de la producatori de renume din tarile vest-europene, in special din Germania.
Avand o activitate structurata pe trei directii principale de activitate si anume: constructii, industrie si domeniul auto, reusim sa oferim solutii viabile si produse unui numar insemnat de clienti din domenii variate.

Domenii de activitate ale firmei

Agricultura/Animale Utilaje agricole
Auto/Moto Echipamente
Comert Scule/utilaje
Electrice/Electronice Generatoare/Incarcatoare
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.