black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Koram Constructii

2083 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Koram Constructii
Koram Constructii
START
Persoana de contact Nicoleta Balacescu
CUI 13751697
Tip firma SRL
Adresa Bld. Basarabiei, nr. 256, sector 3, Bucuresti, Bucuresti
Email Contacteaza
Telefon 255.79.12
Mobil -
Website http://www.koram.ro
 

Constructor si antreprenor, realizam cladiri industriale tip hale cu structura metalica, depozite, showroom-uri, cladiri comerciale si administrative. Producem si comercializam panouri termoizolante.
Koram Constructions and Buildings Ltd este o companie infiintata in 1974 in Israel. Experienta obtinuta in domeniul constructiilor este notabila, portofoliul sau fiind de peste 1.000.000 metri patrati construiti in Israel, Africa, Rusia, Romania.
Koram Constructii Ro este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2001. Imbinam experienta internationala in domeniul constructiilor, in special a constructiilor cu structuri metalice, cu o cunoastere cat mai amanuntita a caracteristicilor pietei locale.
Produsele "la cheie" reduc timpul si resursele pe care beneficiarul le aloca pentru urmarirea si coordonarea mai multor subcontractori. Obiectivul nostru este sa realizam constructii care corespund exact cerintelor functionale, tehnologice si dimensionale ale clientilor nostri, intr-un timp cat mai scurt.
Ne adresam clientilor interesati de realizarea investitiilor in zona industriala, administrativa si comerciala. Specificul activitatii noastre il reprezinta constructiile cu structura metalica, compania dispunand de facilitati de productie si montaj pentru astfel de produse. Structurile metalice produse si proiectate de compania noastra sunt realizate din profile europene, profile standard, tabla, profile ambutisate sau, in anumite cazuri, elemente cu sectiune variabila. Structurile sunt sablate, grunduite si vopsite, iar la cerere se pot proteja prin galvanizare. Pentru realizarea unor structuri eficiente economic, luam in calcul, in faza de proiectare, metode de optimizare in alegerea materialelor si procedeelor de fabricatie. De asemenea, acordam o atentie deosebita nevoii clientilor de a personaliza constructia, in functie de caracteristicile companiei respective sau ale marcii. Structurile metalice permit folosirea unei game largi de finisaje, astfel, structura poate fi aparenta, placata cu gips-carton, materiale compozite, placi beton, inchisa cu panouri tip sandwich sau pereti cortina, etc.
Realizăm showroom-uri, construcţii metalice de tip hală, construcţii de birouri cu structură metalică de rezistenţă, depozite frigorifice, compartimentări spaţii industriale, închideri cu panouri tip sandwich pentru spaţii industriale cu structura metalica sau din beton, proiectare tehnică de execuţie realizată în cadrul departamentului propriu, producerea şi montajul elementelor metalice fiind realizate de către fabrica companiei.
De asemenea, producem si comercializam panouri termoizolante. Folosind o tehnologie moderna, intalnita in majoritatea statelor europene, de producere in sistem continuu a panourilor sandwich European Panel pentru pereti si acoperis, Koram a reusit sa devina intr-un timp foarte scurt un producator important pe piata romaneasca si unul dintre primii vanzatori de panouri tip sandwich din Romania.
Printre lucrarile executate de Koram amintim: Intel, McDonald’s, Nestle, Superior Cables, Orbond, ONU, Danone-Shtraus, Alca, Tnuva, Puratos, Medicarom, Alfa Media Invest, Pro Leasing, Dacia – Renault, Eurosport DHS etc.

Domenii de activitate ale firmei

Constructii/Arhitectura Constructii industriale
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.