black friday romania 2018
 
 
 
Home » Catalog firme » Ambalaje » Ambalaje mase plastice » LIVINGJUMBO INDUSTRY
 
 

LIVINGJUMBO INDUSTRY

1950 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei LIVINGJUMBO INDUSTRY
LIVINGJUMBO INDUSTRY
START
Persoana de contact Mirela Sin
CUI RO14419107
Tip firma SRL
Adresa Str.Transilvaniei nr.132, Buzau, Buzau
Email Contacteaza
Telefon 0338101120
Mobil 0732596798
Website http://www.livingjumbo.ro
 

Investitie 100% privata cu experienta in domeniul maselor plastice, firma noastra produce saci tip big bags ( saci mari de polipropilena, bulk bags, jumbo bags ) cu capacitati cuprinse intre 250 - 2000 kg, in variate forme constructive adaptate necesitatilor clientilor. Sustinuta de certificarile ISO 9001:2001, ISO 14001:2005 si ISO22000:2005 - Sistem Integrat CALITATE-MEDIU-SIGURANTA ALIMENTULUI si cele acordate de Institutul German Labordata, compania produce si comercializeaza containere flexibile de polipropilena standard cu 1,2 sau 4 manere,sau speciale ( Q bags, UN bags ) din tesatura plana sau circulara, laminata sau nelaminata, imprimata sau neimprimata, cu sau fara guri de alimentare/evacuare, dublate cu huse de polietilena sau nedublate conform specificatiilor tehnice.
In afara de big bags, Livingjumbo Industry SRL comercializeaza si alte produse din polipropilena : tesatura, chinga si sfoara, toate la cel mai bun raport pret - calitate.
Flexibilitatea de productie ne permite sa realizam produse destinate unor game largi de aplicatii, fiind utilizate ca ambalaje in industria alimentara, chimica, materialelor de constructii, in agricultura, industria lemnului, minereurilor, in domeniul materialelor reciclabile ( PET, PP, PE, PVC ),etc.
Intrucat fiecare produs de ambalat are propriile particularitati (densitate specifica, granulatie sau mod de prezentare), oferim consultanta si sfaturi tehnice fiecarui client, ajutându-l sa aleaga cea mai buna varianta constructiva pentru sacul pe care il va comanda.
In felul acesta, suntem convinsi ca ajutam clientii nostri sa elimine problemele legate de incarcarea, manipularea, depozitarea si descarcarea marfurilor, contribuind si la optimizarea transportului produselor ambalate.
Sacii nostri BIG BAGS se vor dovedi drept cea mai buna solutie de ambalare pe timpul transportului, manipularii si depozitarii produselor dvs !
Va asteptam pentru realizarea unei colaborari profitabile !

Domenii de activitate ale firmei

Ambalaje Ambalaje mase plastice
Industrie Prelucrari mase plastice
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.