black friday romania 2018
 
 
 
 
 

Livionart

377 potentiali parteneri de afaceri au vizitat profilul firmei Livionart
Livionart
START
Persoana de contact Iordache Veronica
CUI 34287183
Tip firma SRL
Adresa B-dul Dunarea19A, Galati, Galati
Email Contacteaza
Telefon 0752551094
Mobil 0755346714
Website http://www.veroclean.ro
 

Sunteti in cautarea unei companii specializata in servicii profesionale de curatenie in Galati & Braila si zonele limitrofe?
Noi va oferim solutii eficiente pentru orice buget si orientate spre rezultate.
Acoperim o gama larga de servicii de curatenie pentru segmentul comercial - birouri sau spatii comerciale, restaurante / baruri, magazine, depozite - cat si pentru cel rezidential - apartamente, case, vile si oferim interventii la cerere pentru curatarea oricarui tip de suprafata.Pe langa cele mentionate oferim si alte servicii, cum ar fi: servicii administrative de proprietati si cladiri, servicii aditionale, curatare cu aburi, curatare si spalare (covoare, mochete, canapele, saltele, tapiterie auto). Compania VeroClean ofera solutii complete în domeniul serviciilor de curatenie si întretinere, o abordare noua în România , a igienei individuale si colective. VeroClean poate deveni partenerul dumneavoastra eficient pentru rezolvarea problemei legate curateniei, oferind servicii, aparate, utilaje, accesorii si consumabile de cea mai buna calitate.
Pentru noi, santatea si confortul dvs. sunt deosebit de importante.
Prin calitate si profesionalism am dovedit ca serviciile prestate sunt la standardele cele mai inalte.
Contactati-ne pentru a afla cum va putem ajuta sa obtineti un mediu de lucru impecabil sau o locuinta care sa straluceasca.

Domenii de activitate ale firmei

Servicii Servicii de curatenie
 
 
© eAfacere.ro - Toate drepturile rezervate.